ACSI FreeLife

Menu

Leeftest: Tabbert Vivaldi 685 DF

Hoe is het om met een tandemasser op vakantie te gaan naar het zuiden? Oliver Berthold nam de Tabbert Vivaldi 685 DF mee en probeerde het uit.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Signalement

Merk
Tabbert
Model
Vivaldi 685 DF
Onderstel
Al-Ko tandem chassis met rubbergeveerde as
Banden
185/65R15C LI 88
Testjaar
2016
Gewicht
Max. toelaatbaar gewicht (na opwaardering) 2.500 kg

Tandemassers zijn op sommige Franse campings verboden. Maar doorreizen naar de Costa Dorada, ten zuiden van Barcelona, is met een tandemasser goed te doen.

Sterke trekauto

De Tabbert Vivaldi 685 DF is de grootste caravan van Tabbert en vraagt met een leeggewicht van 1800 kilogram om een sterke trekauto. Met de Mercedes-Benz V-klasse staat ons zo’n trekauto ter beschikking. Niets staat ons meer in de weg om dit appartement to go aan te haken en op pad te gaan voor een XXL-gezinsvakantie.

Inpakplezier

Zelfs aan het inpakken van de Tabbert beleven we al plezier. In de Vivaldi kan een heleboel mee op reis. Ieder van ons heeft voldoende ruimte voor kleding en wat je nog meer mee wilt nemen op vakantie. De ruimtes zijn praktisch en dusdanig uitgevoerd dat er veel in past. Een klein minpuntje is het ontbreken van serviceluiken om de caravan van buitenaf te beladen. Er er is slechts één, rechts naast de ingang. Via dit luik belaad je de ruimte onder de rondzit. Verder is alles snel verdeeld en opgeborgen. We zijn klaar voor vertrek.

Ondanks de reistijd van twintig uur, verloopt de reis erg comfortabel. Tijdens de pauzes langs de snelweg rusten we lekker uit in de Tabbert Vivaldi. De combinatie rijdt erg ontspannen. Meer lezen? In de leeftest in ACSI FreeLife 4-2016 lees je alle plus- en minpunten en de technische gegevens van de Tabbert Vivaldi 685 DF.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Leeftest: Tabbert Vivaldi 685 DF

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation