ACSI FreeLife

Menu

Leeftest: LMC Musica 480 E

Andre en Floortje Dingemanse kamperen al jarenlang en weten goed wat ze in een caravan zoeken. Kan de LMC Musica 480 E de levensgenieters bekoren? Ze nemen de caravan tien dagen mee door Italië.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
LMC Musica 480 E

Eerst even je geheugen opfrissen. Voor de allereerste ACSI FreeLife TestTour in september 2017 testten vier lezersteams een splinternieuwe caravancombinatie in het Italiaanse Piëmont. Andre en Floortje Dingemanse uit Oost-Souburg vormden één van deze TestTeams.

Andre en Floortje zijn rasechte kampeerders. Al vele jaren trekken ze er met een caravan op uit. De levensgenieters hebben de afgelopen jaren al verschillende caravans gehad. Floortje: “Door onze ervaring weten we goed wat we in een caravan zoeken.”

Wensenlijst

Enkele bedden met goede matrassen staan in ieder geval op de wensenlijst. Ook een ruime toiletruimte, grote koelkast en dito zithoek mogen niet ontbreken. Andre: “En zo kunnen we nog wel even doorgaan. We zijn kritische kampeerders die comfort waarderen.”

De eerste indruk van de LMC caravan met een totale lengte van ruim 7,5 meter is goed. Floortje is meteen te spreken over de zithoek met leren bekleding: “Kijk eens, wat ruim. Super handig als je in het voor- en naseizoen kampeert en door het weer binnen zit.”

Keuken

Ook de keuken met drie gaspitten naast elkaar geplaatst, kan op lof rekenen. “Zo kun je tenminste je pannen goed kwijt. En het aanrecht is lekker hoog.”  Van de buitenkant van de caravan worden ze wat minder enthousiast. “De striping is aan de saaie kant. De caravan valt van de buitenkant niet op.”

Grote bergruimte

Wanneer Andre en Floortje op reis gaan, merken ze dat de caravan goed te beladen is. “De koelkast en keukenkasten zijn goed geplaatst voor een gespreide verdeling van het gewicht.”  Sowieso is er veel goed bereikbare bergruimte. “Via het serviceluik aan de buitenkant kun je onder het bed veel bagage kwijt. Ook de bergruimte in de banken van de zithoek is groot. En wat misschien nog wel het handigst is: je hoeft de kussens niet van de bank te tillen. Een scharnierend systeem zorgt ervoor dat de bank met kussens en al opent.” Floortje en Andre nemen ook graag fietsen mee op vakantie. “De drager kun je het beste op de dissel plaatsen.”

ACSI FreeLife TestTour 2017

Ben je ook zo benieuwd wat dit TestTeam nog meer is opgevallen aan de LMC Musica 480 E? Lees dan het hele verhaal in ACSI FreeLife 3-2018.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Leeftest: LMC Musica 480 E

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht