ACSI FreeLife

Menu

Introductie Adria Altea 472 PU (mét video)

De Altea is al jarenlang de meest populaire serie in de Benelux. Mede door het gunstige gewicht en een goede prijs- kwaliteitverhouding. In ACSI FreeLife 4-2021 stellen we de caravan aan je voor. Hier alvast een voorproefje.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

Signalement

Merk
Adria
Model
Altea 472 PU
Onderstel
Al-Ko chassis
Testjaar
2021
Gewicht
Rijklaar gewicht 1.136 kg, Max. toelaatbaar totaalgewicht 1.300 kg
Basisprijs
€ 19.695

De Adria Altea 472 PU is een ideale indeling voor twee personen, maar als de kinderen of kleinkinderen komen logeren is er voor hen ook een plekje. Het is een indeling met onder andere een royale rondzit en frans bed op een lengte van ruim vijf meter en een breedte van 2,3 meter. Het maximum gewicht is standaard 1.300 kilogram. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar Adria slaagt er in deze indeling heel goed in om alle ruimte in de caravan zo optimaal mogelijk te benutten.

Zee aan ruimte

Zo zorgt het Thetford banktoilet en de in de spiegel weggewerkte wastafel bijvoorbeeld voor een zee aan ruimte in de toiletruimte. Je hebt daardoor ook genoeg plaats om te douchen. Ook een douchebak, douchekraan en douchegordijn zijn standaard inbegrepen. Wel zo handig, mocht het sanitair op de camping toch ineens gesloten zijn.

Als je de caravan binnenstapt hangt er rechts aan de zijkant van de kastenwand al meteen een leuke gadget. Adria werkte al eerder samen met Ikea en ook dit wandrek komt van het Zweedse woonwarenhuis. Je klikt er gemakkelijk een bakje aan vast waar je bijvoorbeeld auto- en caravansleutels in kunt bewaren. En aan de meegeleverde paperclips bevestig je de ansichtkaarten van de sprankelende bestemmingen waar je met de caravan bent geweest. Wat dan eigenlijk ontbreekt op die plek is een haakje waar je je jas aan kunt hangen. Maar je kunt die jas wel kwijt op een hanger in het hanggedeelte van de kastenwand.

Adria Altea in ACSI FreeLife magazine

Benieuwd naar meer details van de Adria Altea 472 PU? Lees dan het complete artikel in ACSI FreeLife 4-2021.

Bestel nummer

Bekijk video

En bekijk de video voor een impressie!

Confidental Infomation