ACSI FreeLife

Menu

Video: Nieuwe Adria Adora 522 UP 2021

De Adria Adora is de besteller van de Sloveense camper- en caravanfabrikant. Het is niet voor niets dat de Adora serie in 2021 uitverkoren is om designelementen uit de baanbrekende Astella (je weet wel die European Innovation Award winnende caravan die meer weg heeft van een vakantiehuis) mee te krijgen. Redacteur Katinka introduceert in deze video de spiksplinternieuwe Adora 522 UP.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Signalement

Merk
Adria
Model
Adora 522 UP
Onderstel
Al-Ko chassis met stabilisatorkoppeling en delta-as
Banden
195 R14 C
Testjaar
2021
Gewicht
1.700 kg
Basisprijs
€ 23.395

De Adria Adora 522 UP is een populaire indeling voor twee personen. Al kunnen eventuele gasten of kleinkinderen een ruime en comfortabele slaapplek vinden in de omgebouwde zitgroep. De zitgroep vind je in de voorkant van de caravan en is een oase van licht. Dankzij de zijramen en het dakraam wat bijna naadloos overloopt in het panoramavoorraam heb je haast het gevoel dat je buiten zit. Er is meer dan genoeg ruimte om met een groot gezelschap samen te zijn.

Standaard maximaal gewicht

De keuken is in het midden tegenover de toegangsdeur geplaatst. Achterin de caravan vind je een frans bed en links daarvan een toiletruimte. Met een vouwgordijn is de slaapkamer te scheiden van de leefruimte. De Adora 522 UP heeft standaard een maximaal toelaatbaar totaalgewicht van 1.700 kilogram. Dat mogen alle caravans uit de serie minimaal wegen, dus je hoeft opwaardering van de as niet meer als optie te bestellen.

Bekijk de video

 

Aerodynamische caravan

Wat opvalt aan de voorzijde van de caravan zijn de volumineuze opbouwdelen. Er zijn twee luchtgeleiders aan weerszijden van de Adora aangebracht die de luchtstroom dusdanig afbuigen dat de Adora volgens Adria de meest aerodynamische caravan op de markt is. De techniek is in de praktijk getest door een Sloveense vliegtuigbouwer die ook betrokken was bij het ontwerp van de negen meter lange Astella.

Adria Adora 522 UP in ACSI FreeLife

Meer weten? Bekijk de video en lees het complete artikel in ACSI FreeLife 8-2020.

bestel magazine

Confidental Infomation