ACSI FreeLife

Menu

Gedurfde gezinscaravan: LMC Musica 530 K

Is het een gezinscaravan? Of is de LMC Musica 530 K eigenlijk meer gericht op senioren? Nou, eigenlijk een beetje van beiden. Het is zo’n beetje de enige gezinscaravan met eenpersoonsbedden.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Signalement

Merk
LMC
Model
Musica 530 K
Onderstel
Al-Ko chassis met rubbervering
Banden
195/70 R 15 C, load index 102
Testjaar
2016
Gewicht
Rijklaar gewicht 1437 kg, max. toelaatbaar gewicht 1600 kg

De Musica wordt uitgebreid onder de loep genomen door een jong gezin, tijdens een vakantie naar het Lago Maggiore, in het grensgebied van Zwitserland en Italië.

Goede nachtrust

Het jonge gezin bestaat uit: vader, moeder en zoon (2). Bovendien is er gezinsuitbreiding op komst! En daarmee bewijst de LMC gelijk het voordeel van de twee eenpersoonsbedden. Want dankzij de aparte bedden is er voor iedereen een goede nachtrust gegarandeerd, wat natuurlijk ook komt door de goede matrassen.

Met een uittrekbare lattenbodem en extra matrasdeel kunnen de losse bedden worden samengevoegd. Op die manier kan het slaapgedeelte worden omgetoverd tot een grote ligweide. Gezellig, als de kinderen ’s ochtends nog even bij papa en mama willen komen liggen. Onder de bedden is veel bergruimte, alleen de dubbele bodem is niet zo stevig.

Speelparadijs

Buiten de eenpersoonsbedden, staat er direct links van de ingang ook een stapelbed. Het onderste bed kun je opklappen, en dient tijdens deze vakantie als fietsenstalling tijdens het rijden. De fietsen kunnen via de garagedeur makkelijk worden in- en uitgeladen. Eenmaal op plaats van bestemming als extra bergruimte en als speelparadijs.

Qua ruimte doet de Musica 530 K het trouwens sowieso niet verkeerd. Zo heeft de 8 meter lange caravan een overzichtelijke kast voor jassen en grotere kledingstukken, een slim ingerichte toiletruimte en een handig rek (waar je van buitenaf bij kunt). Bovendien zijn alle kasten voorzien van pushlocks. Handig tijdens een vakantie met een kind van 2, die nogal grijpgrage handjes heeft.

Ben je benieuwd wat de LMC Musica 530 K nog meer te bieden heeft? In ACSI FreeLife 3-2016 lees je alle ervaringen van ons testgezin, inclusief een foto-overzicht van de voor- en nadelen van deze caravan.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Gedurfde gezinscaravan: LMC Musica 530 K

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation