ACSI FreeLife

Menu

Carado C 167 L: krachtig in eenvoud

Kracht in eenvoud. Dat moet de Carado C 167 L brengen, met een basisprijs vanaf € 10.990. Te mooi om waar te zijn? ACSI FreeLife testte de caravan van modeljaar 2015 en concludeerde dat de Carado C 167 L volledig bij de tijd is, mits er enkele extra features aan het basismodel worden toegevoegd.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Signalement

Merk
Carado
Model
C 167 L
Banden
185 R 14 C
Testjaar
2015
Gewicht
907 kg
Basisprijs
10990

Terug naar de basis. Dat is het idee achter de eenvoudige doch complete Carado C 167 L. En dat is te zien in zowel het interieur als aan de buitenkant, zonder daarmee te willen zeggen dat de caravan een goedkope indruk maakt. Het is simpelweg allemaal wat eenvoudig gehouden, en dat is voor veel vakantiegangers natuurlijk prima. Want waarom zou je altijd precies dezelfde luxe als thuis willen ervaren tijdens de vakantie?

Optionele extra’s voor de Carado

De testcaravan Carado C 167 L die voor de experts beschikbaar is gesteld, is uitgerust met heel wat optionele extra’s: een raam in de voorwand, bedoverbrugging en een serviceluik plus drie pakketten.

Het Performance-pakket omvat een stabilisator, schokdempers en schoon- en vuilwatertank. Het Comfort-pakket bestaat uit een verduisteringsrollo voor het dakluik, afscheiding van het slaapgedeelte, met gestoffeerde winterrugleuningen, designprofielen aan de bovenkasten en handige opbergtassen. Het Relax-pakket bevat een hordeur, panorama dakluik, Truma Therme en ringverwarming. Alles bij elkaar komt de testcaravan uit op € 12.884. (De afleverkosten en de kosten voor een reservewiel zijn hierin niet meegenomen.)

Onmisbaar

Het zijn extra’s, maar de experts vinden de meeste features eigenlijk onmisbaar. De schokdempers bijvoorbeeld, zijn essentieel voor de goede beoordeling van de rijtest. Voor de basisprijs van €10.990 heb je “geen complete caravan volgens onze maatstaven”, aldus de testers. Voor het bedrag van €12.884 heb je echter een kwalitatief zeer goede caravan te pakken met de Carado C 167 L.

In ons magazine hebben we een compleet overzicht van de Carado C 167 L voor je klaarstaan. Hierin hebben we helaas de verkeerde prijs gemeld van de Carado C 167 L. De prijs die in dit artikel wordt genoemd, is wel correct. Het nummer van ACSI FreeLife kun je bestellen via onderstaande button.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Carado C 167 L: krachtig in eenvoud

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation