ACSI FreeLife

Menu

Bürstner Averso Plus 510 TK

Alles aan de Bürstner Averso Plus 510 TK is er, op papier tenminste, op berekend aan veel mensen onderdak te bieden.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
BurstnerAverso

Signalement

Merk
Bürstner
Model
Averso Plus 510 TK
Onderstel
Al-Ko chassis met delta-as, schokdempers, stabilisator AKS, verzwaarde uitdraaisteunen
Banden
185 R 14C
Testjaar
2012
Gewicht
1270 kg (rijklaar)
Basisprijs
18370

Bürstner Averso; een ruime, aparte verschijning

Om te beginnen zijn er twee zitgroepen: een royale U-vorm, voor zes personen, en een kleinere in de boeg. Ook bevat de caravan maar liefst zeven slaapplaatsen: een hefbed boven de grote zitgroep, een stapelbed en de kleine zitgroep kan tot bed worden omgebouwd. Tot slot zijn er ruim voldoende (kleding)kasten en profiteren de bovenkeukenkasten van de flinke binnenhoogte die deze caravan heeft. Daarnaast is deze Bürstner Averso met zijn zwart-witte safarilook een aparte verschijning, populair bij kinderen, ouders en grootouders.

De caravan in praktijk

Deze ruimtelijke eigenschappen klinken goed, maar hoe is dat in de praktijk? Leefruimte en rust zijn een vereiste voor een echt vakantiegevoel. Biedt de Bürstner Averso Plus daar wel genoeg ruimte voor? Is het wel praktisch om met zo veel mensen te kamperen in deze caravan? Voor de leeftest in ACSI FreeLife magazine ging een testgezin met drie tieners op pad om de caravan tijdens twee weken vakantie in de praktijk te onderzoeken.

In de herfstuitgave van ACSI FreeLife magazine leest u alles over de meningen van dit gezin, inclusief gedetailleerde (technische) informatie over de Bürstner Averso Plus 510 TK.

De herfstuitgave van ACSI FreeLife magazine kunt u hier bestellen.

 

Praat mee

Praat mee: Bürstner Averso Plus 510 TK

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht