ACSI FreeLife

Menu

Video: Thetford Fresh-up Set uitgeprobeerd door ACSI & Camptoo

Katinka Schippers (ACSI) en Frans Hoofwijk (Camptoo) gaan er op uit om de kampeerproducten te testen waarvan we ons altijd al afvragen of ze nou écht handig zijn. In deze derde video uit de serie Uitgeprobeerd door ACSI en Camptoo proberen ze de montage van de Thetford Fresh-up Set uit.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Thetford Fresh up Set

Heb je een tweedehands caravan of camper aangeschaft of wil je jouw kampeermiddel gaan verhuren? Dan kan de Fresh-up Set van Thetford een uitkomst bieden. Daarmee fris je jouw toilet in een paar stappen op.

Wanneer je een gebruikte camper of caravan koopt, dan is de kans groot dat er een toilet in zit. We kunnen ons voorstellen dat je bedenkingen hebt bij het gebruik van een tweedehands toilet. Thetford heeft daar iets op gevonden: namelijk de Fresh-up set.

De Thetford Fresh-up Set is verkrijgbaar voor alle cassettetoiletten van Thetford. Met de introductie van een Fresh-up Set voor de cassettetoiletten C220 en C500 is sinds kort het hele assortiment compleet. Kies de afvaltank die geschikt is voor jouw toilet en je weet zeker dat hij past.

Vloeistoffen

Met de set, die bestaat uit een nieuwe toiletbril met deksel en een cassette heb je in een handomdraai je toilet weer als nieuw gemaakt. Zowel optisch als in het gebruik. Ook handig als je eigen toilet al een tijdje meegaat en je hem niet meer helemaal goed schoon kunt krijgen. Je klikt de oude bril eraf en de nieuwe er zo op. Je verwijdert vervolgens de oude cassette uit de toiletschacht en schuift de nieuwe erin en klaar is de opfrisbeurt. Er is een flyer bijgesloten met meer informatie over de vloeistoffen die je het beste kunt gebruiken.

Extra afvaltank voor onderweg

Heb jee een extra afvaltank nodig voor als je langere reizen maakt en wildkampeert? Ook dan is de Fresh-up Set een perfecte oplossing. Ook kan de set een upgrade zijn van je bestaande tank als deze nog niet is voorzien van wieltjes en een uittrekbare hendel. De cassettes uit de Fresh-up Set zijn namelijk standaard voorzien van wieltjes en zo’n uittrekhendel, waarmee je de cassette gemakkelijk over de camping rolt naar de leegplaats. Dus de set is naast opfrisbeurt ook een upgrade van het gebruikscomfort.

Plus- en minpunten

+ Eenvoudig te vervangen

+ Bevordert de hygiëne

+ Duurzame oplossing

–  Niet goedkoop

Modellen

Je kunt op de sticker op de bodem of zijkant in de toiletschacht aflezen welk model je precies hebt. De verkoopprijzen liggen tussen de € 100 en € 169 en zijn afhankelijk van het model en het verkooppunt. Meer informatie vind je op thetford-europe.com 

Bekijk de video en win een Fresh-up Set!

Check de video waarin ACSI FreeLife redacteur Katinka en RV-specialist van Camptoo Frans meer vertellen over de Fresh-up Set en laten zien hoe eenvoudig jij je toilet verfrist. Ben jij in het bezit van een toilet uit de C220 serie? Dan kun jij kans maken op de Thetford Fresh-up set die we in de video hebben gebruikt om te demonstreren hoe eenvoudig je deze vervangt.

Laat een reactie achter onder de video en abonneer je op de YouTube-kanalen van ACSI en Camptoo. Wij nemen contact met je op als je hebt gewonnen. Reageren kan tot en met 11 november 2021.

Praat mee

 1. FH
  Fam. J. A. Haarman

  Wij willen er wel een! Ons model C4 RH
  No 1634262. Code 20040721

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Video: Thetford Fresh-up Set uitgeprobeerd door ACSI & Camptoo

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht