ACSI FreeLife

Menu

Zo gepiept zo’n houten caravan

Een houten replica van je camper of caravan, wie wil dat nu niet? Mark Kloosterman (35) van Caravan Ambiance heeft er zijn werk van gemaakt. Op bestelling maakt hij schaalmodellen van bestaande kampeermiddelen.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Houten caravan_replica_schaalmodel_Caravan Ambiance

Het idee ontstond in 2022 na een reis van een halfjaar met zijn gezin. Zijn vrouw nam de rol van kostwinner over en Mark werd huisvader. “Als huisvader had ik tijd over en ideeën te over. Toen mijn schoonouders een nieuwe caravan kochten die nét voor het einde van het seizoen geleverd werd en zo direct de stalling inging, besloot ik er een houten model van te maken. Zo hadden ze ook in de winter wat aan hun caravan. Dit idee is uitgegroeid tot Caravan Ambiance.”

Volledig handgemaakt

De berkenhouten huisjes op wielen van Caravan Ambiance zijn volledig handgemaakt. Nadat de caravan- of campereigenaar vier foto’s (voor, achter en de zijkanten) heeft aangeleverd, kan Mark beginnen met tekenen op de pc.
De digitale tekening wordt via de pc naar het laserprogramma gestuurd waarna de laser de verschillende onderdelen kan uitsnijden. Ook aan de verlichting van het interieur is gedacht. Je kunt kiezen uit een ledkaarsje of een olie- of wierrookbrander.

widget fl tijdloos plat 300x300 button rood1

Krijg jij geen genoeg van caravans en campers?

  • Lees meer in ACSI FreeLife
  • 3 nummers voor slechts € 12,95
  • Loopt automatisch af
Meer info

Praat mee

Praat mee: Zo gepiept zo'n houten caravan

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht