ACSI FreeLife

Menu

Voorjaarscaravans van Sterckeman

De Franse caravanproducent Sterckeman biedt in het voorjaar twee nieuwe Starlett modellen aan: Sterckeman Starlett 330 Compact en Starlett 420 Freestyle. Waar de 420 Freestyle is gebaseerd op Sterckemann’s bestseller Starlett 420 CP is de 330 Compact een volledig nieuw model binnen de vloot. De caravans zijn vanaf het voorjaar te bewonderen bij de Sterckeman dealers.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
voorjaarscaravans

Sterckeman Starlett 330 Compact

De Starlett 330 Compact is een korte en, met zijn 665 kilogram leeggewicht, lichte caravan. De binnenlengte bedraagt 3,30 meter. De zitgroep is 1,75 meter lang en biedt daardoor de mogelijkheid om de caravan op meerdere manieren te gebruiken. Allereerst is er overdag voldoende ruimte om te zitten en daarnaast is het mogelijk om het bed ‘s avonds in twee uitvoeringen te gebruiken: een ‘kingsize’ bed van 1,75 x 1,95 meter of een dwars bed van 1,20 x 1,95 meter met daarnaast een zitje. Hierdoor kan het bed blijven liggen.

De compacte caravan heeft standaard een elektrische kachel, een hagelbestendig dak van polyester, gedeelde buitendeur, combirollo’s rondom, elektrisch Thetford cassette toilet en een douchebak, binnen TV aansluiting, omvormer/acculader en een semi-vaste watertank van 25 liter.

Sterckeman Starlett 420 Freestyle

De Starlett 420 Freestyle heeft veel extra’s in de standaarduitrusting zoals bijvoorbeeld witte polyester zijwanden, Fiamma luifel F45, serviceluik met uitschuifbare opbergkist, luik met daarachter een uitklapbare buitenkeuken, reservewiel gemonteerd op de achterwand van de caravan, AKS 1300 stabilisator, schokbrekers en verhoogd maximaal toelaatbaar gewicht.

Op de Starlett 420 Freestyle is bovendien een Sportpakket te bestellen voor € 750. Dit pakket bestaat uit: groot dakluik (70 x 50 cm), accuvoorbereiding, lichtmetalen velgen in plaats van stalen velgen (uitgezonderd het reservewiel) en een Fiamma XL A pro fietsendrager die gemonteerd wordt aan de voorzijde van de caravan. Dit pakket geeft een extra klantvoordeel van € 360.

Verkoopprijs

De verkoopprijs van de Starlett 330 Compact is vastgesteld op € 9.990. De Starlett 420 Freestyle kost in standaarduitvoering € 13.190. Deze nieuwe Sterckeman Starlett modellen zijn vanaf dit voorjaar bij de Sterckeman dealer te bezichtigen. De actie loopt zolang de voorraad strekt. De dealers vind je op: Sterckeman.nl.

Praat mee

Praat mee: Voorjaarscaravans van Sterckeman

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht