ACSI FreeLife

Menu

Voorjaarsactie Caravelair

Twee compacte voorjaarsmodellen van de Franse caravanbouwer Caravelair – Antarès Luxe 380 Duo en Antarès Luxe 420 Quattro – worden dit voorjaar gratis uitgerust met een extra aantal opties met een totaalwaarde van ongeveer € 1400.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

Compacte Caravelair

De Caravelair Antarès Luxe 380 Duo is een compacte caravan met een binnenlengte van vier meter. Voorin bevindt zich het vaste, dwars geplaatste bed; middenin staat de keuken met de toiletruimte en hangkast ertegenover. Achterin bevindt zich een dinette, geschikt voor twee personen.

De Caravelair 420 Quattro heeft een binnenlengte van 4,5 meter en de indeling is geheel vernieuwd. De caravan heeft aan de voorzijde een dwars geplaatst tweepersoonsbed met een lengte van 2,10 meter. In het midden staat de hangkast en het tv-meubel, daar tegenover een treinzit. De grote keuken heeft een XL Freeze koelkast (150 liter) en bevindt zich tegen de achterzijde van de caravan met aangrenzend de toiletruimte.

Standaard uitrusting

De Antarès Luxe-serie is standaard uitgerust met een hagelwerend polyester dak, openslaande ramen met rondom combo-rollo’s, een elektrisch Thetford-cassettetoilet, semi-vaste watertank van 25 liter, Truma 3004 gasverwarming, lattenbodem in het vaste bed en tv-aansluiting.

Gratis pakket

In het kader van de voorjaarsactie worden de modellen 380 Duo en 420 Quattro extra uitgerust met een aantal opties ter waarde van ongeveer € 1400. Dit pakket bevat een Al-Ko AKS 1300 veiligheidskoppeling, panoramisch dakluik (70 x 50 cm), serviceluik, reservewiel en een Oceanic-voortent (2,4 meter diep). Beide voorjaarsmodellen zijn vanaf eind februari bij de dealers te bezichtigen. De basisprijzen zijn € 11.890 voor de 380 Duo en € 13.790 voor de 420 Quattro. De actie loopt zolang de voorraad strekt.

Meer informatie: Caravelaircaravans.nl.

Praat mee

 1. RB
  Roland van Berne

  Het is dat ik mijn caravan omgebouwd heb anders had ik de caravan met lade compressor koelkast gekocht.
  Niet twijfelen doen!!!!!

  Reageer
  1
  0

Praat mee: Voorjaarsactie Caravelair

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation