ACSI FreeLife

Menu

Interieur LMC Style krijgt trendy lifestyle

LMC stuurt de Style-serie van 2023 in een fris jasje de weg op. De sfeer in de populaire middenklasser is trendy en duurzaam. Om het overzichtelijk te houden heeft de fabrikant de keuze aan indelingen teruggebracht van tien naar acht. ACSI FreeLife mocht alvast een kijkje nemen in de gerestylde allrounder.

Auteur
Sander Cox
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
LMC Style caravan_nieuws_2023

Het oerdegelijke, traditionele Duitse design met veel robuust hout was bij de Style al langer op zijn retour. Nu ogen de caravans uit de Style-reeks binnenin nog strakker, maar toch sfeervol. Licht hout met accenten in grijs en wit geven het interieur een lichte, rustige uitstraling. In het oog springen de kastfronten en zijpanelen in saliegroen, een fraaie, mat grijsgroene tint. Op de vloer ligt pvc in betonlook.

Duurzame stoffen

LMC geeft gehoor aan de hang naar duurzaamheid met bekleding van gerecyclede petflessen. Bijkomend voordeel is volgens de fabrikant dat je deze stof makkelijk met een natte doek kunt schoonmaken. Voor de ramen hangen linnen vouwgordijnen. Kastruimte heb je in een caravan eigenlijk nooit genoeg, dus daarom heeft de Style er meer van gekregen.

LMC heeft bij de facelift naar eigen zeggen goed geluisterd naar de wensen van de gebruikers, zoals een lang bed en een hoge koelkast. Het nieuwe model, de Style 440 D, zal bij Nederlanders goed in smaak vallen, zegt Robert Klaver, salesmanager van LMC. Die heeft naast het lange franse bed van meer dan twee meter ook nog een riante rondzit, een breed aanrecht met ruime lades, een linnenkast en een uitschuifbare wasbak boven de wc.

LMC Style 440D_caravan_nieuws_2023

Invloeden Tandero

Hier en daar herkennen we in de Style wat ontwerpinvloeden van de Tandero, de nieuwe blikvanger van LMC met een combinatie van rechtlijnig Scandinavisch design en een vleugje Oriënt. Ook de strakke ‘neus’ van de Tandero, die eerder dit jaar al werd gepresenteerd en in 2023 drie nieuwe varianten krijgt, is trendsetter voor het LMC-wagenpark. Met acht indelingen is er genoeg keuze uit bedtypes en slaapplaatsen, tot maar liefst zeven personen in de Style Lift 500K met hefbed.

Special caravannieuws

Voor modeljaar 2023 zijn er uiteraard nog heel wat meer nieuwtjes. Benieuwd wat voor nieuwe modellen en primeurs je kan verwachten in de showrooms en op de beursvloeren? In ACSI FreeLife 6-2022 die 9 augustus uitkomt en vanaf 11 augustus in de boekhandel ligt, vind je in de special caravannieuws alvast een papieren showroom van de 2023-modellen.

Praat mee

 1. Mf
  Maria faassen

  Wat dom van LMC om een plank te plaatsen aan het hoofdeinde. Dat was eerst niet en was het bed met een topper zelfs 220 lang, en kon je er een apneu apparaat plaatsen. Nu lukt dat niet meer.

  Reageer
  0
  1

Praat mee: Interieur LMC Style krijgt trendy lifestyle

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht