ACSI FreeLife

Menu

Nieuwe mini-caravan Pino

Het gaat hier niet om de grote blauwe vogel uit Sesamstraat, maar om een nieuwe mini-caravan die naar Nederland komt. De Pi2010 1st Edition, Pino, is het eerste model dat op de markt zal worden gebracht.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
3
3
ReactiesPraat mee

De P12010 is een compacte caravan met een verfrissend design. De caravan biedt volgens de makers alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie in 350 kilo.

Pluspunten van de Pi2010

De Pi2010 1st Edition is een luxe uitvoering van de eerste Pi-caravans in Europa. De compacte caravan weegt 350 kilo en past daarmee achter iedere auto. Door het lage gewicht kan de caravan zelfs achter een trike.

Een ander voordeel van de Pi2010 is dat er geen extra spiegels of speciaal rijbewijs nodig zijn. Zelfs onervaren bestuurders kunnen de caravan eenvoudig manoeuvreren. De Pi2010 is voorzien van een groot aantal extra’s zoals een fietsenrek op de achterzijde van de Pi2010, een roof rack (dakdrager), vliegenhorren, verduisteringsgordijnen, buitenverlichting, mechanische afzuiging en een groot daklicht .

Indeling Pi2010

De Pi2010 is erg compact, maar biedt toch alles wat je nodig hebt tijdens een vakantie. De caravan biedt zitruimte voor vier personen. De 4-persoonszit is om te bouwen tot een tweepersoonsbed met een lengte van 2,10 meter. Ook is de Pi standaard voorzien van een inpandige keuken met fornuis en spoelbak met hogedruk waterpomp.

Bij de caravan wordt een buitentafel geleverd, die gemakkelijk tegen de zijkant van de caravan te monteren is. Handig voor onderweg en op de camping. De 1st Edition wordt in een oplage van zes stuks gemaakt met de accentkleur geel, rood of blauw. De caravan wordt geleverd tegen een aantrekkelijke introductieprijs van € 9.950. Meer informatie: PinoCaravan.nl

Confidental Infomation