ACSI FreeLife

Menu

Nieuwe caravanserie: Swift Mondial

De Swift Group komt met een nieuwe serie caravans: Swift Mondial. De serie is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt en bestaat uit drie caravans waarvan de 370 SE de kleinste is.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
Swift Mondial 370 SE interieur e1405680392473

Deze 370 SE caravan met eindkeuken heeft een binnenlengte van 3,72 meter. Voorin bevindt zich een zitgroep en aan de achterzijde een keuken en de toiletruimte.

Indelingen Swift Mondial

De Mondial 420 SE is groter. Deze caravan onderscheidt zich van andere caravans door de badkamer achterin de caravan. Voorin is een zitgroep die ook als tweepersoonsbed is te gebruiken of als twee enkele bedden.

De grootste van de drie caravans in de serie is de Mondial 470 SE. Deze caravan heeft een slaapkamer achterin met een tweepersoonsbed en aangrenzend de toiletruimte. Een middenkeuken staat tegenover de buitendeur en het TV-meubel. Ook hier is de zitgroep voorin.

Panoramisch dakraam

De Swift Mondial kenmerkt zich door het donkergrijze front, zijskirts en de bijpassende buitendecoratie. Standaard beschikt de caravan over een panoramisch dakraam. Binnenin de caravan is er een lichte kleurstelling. Er is standaard rondverwarming, lattenbodems bij het vaste bed evenals bij de zitgroep. Verlichting is voldoende door de dakluiken en in de avond door de spotjes en of indirecte verlichting. De keuken is voorzien van een 113 liter koelkast. De matrassen zijn gemaakt van traagschuim.

De fabrikant geeft ook aan te hebben gelet op duurzaamheid. De caravans hebben een waterdichtheidgarantie tot 10 jaar. Dit is mede te danken aan het nieuwe ‘SMART’ constructiesysteem. Deze nieuwe opbouw is voorzien van het zogenaamde ‘pure’, een taai, hard, op polyurethaan gebaseerd product dat volgens de fabrikant volledig waterdicht is.

Verkrijgbaarheid

De Swift Mondial is verkrijgbaar vanaf € 18.295 en is vanaf half juli bij de dealers te bekijken. Swift caravans worden in Nederland geïmporteerd door Caravan Trading Europe B.V.

Kijk voor meer informatie op SwiftCaravans.com.

Praat mee

Praat mee: Nieuwe caravanserie: Swift Mondial

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht