ACSI FreeLife

Menu

LMC presenteert nieuw instapmodel Comfort

De caravanmarkt van 2020 wordt uitgebreid met een nieuw model van LMC, de Style 440 D Comfort. De Comfort is exclusief gemaakt voor de Nederlandse markt. De nieuwkomer werd op woensdag 18 september gepresenteerd tijdens de 50PlusBeurs in Utrecht.

Auteur
Sander Cox
Datum
2
2
ReactiesPraat mee
LMC Style 440 D Comfort
LMC Style 440 D bekleding

De hamerslag buitenwanden van de ruim vier meter lange Comfort is voorzien van een antraciet grijze striping. In de caravan komen dezelfde houtkleuren terug als die van de andere Style-modellen. De bekleding is wel anders, die is namelijk voorzien van een antraciete bies.

Uitrusting en prijs LMC Style Comfort

Het instapmodel van LMC weegt 1.500 kilogram en is verkrijgbaar vanaf € 18.980. In deze basisprijs zijn onder andere aluminium velgen, een hordeur, stabiele uitdraaisteunen inclusief bigfoots, disselafdekking, buitendeur met raam, boiler voor warmwaterverzorging, elektrische bijverwarming vloer, stopcontact voor buiten en led-voortentverlichting al aanwezig.

Ruim aanrecht

Ook voor de keukenprinsen- en prinsessen doet de Comfort zijn naam eer aan dankzij een aanrechtblad met drie gaspitten en een ruim werkblad. De caravan is voorzien van een frans bed van 210 centimeter lang.

LMC Style_indelingDe indeling van de LMC Style 440 D Comfort met ronde zitgroep. Het tweepersoons bed is met een lengte van 210 centimeter ook geschikt voor lange kampeerders.

Andere nieuwe caravanmodellen

Ben jij het overzicht kwijt welke nieuwe modellen er nog meer zijn gepresenteerd? In de nieuwsspecial in ACSI FreeLife 6-2019 hebben we alle nieuwtjes op een rijtje gezet, zowel bij de caravans als de campers.

Bestel ACSI FreeLife 6-2019

Praat mee

 1. PK
  Peter van der Kruys

  Het valt mij idd. ook op, dat caravanfabrikanten de caravans steeds zwaarder maken, terwijl, omdat de motoren worden gedownsized, er steeds minder bruikbare trekauto’s zijn te vinden.

  Reageer
  4
  0
 2. T

  Het instapmodel weegt 1500 kg…….. Kennelijk weten ze daar nog niet dat de tijd van zware diesels en 2 liter motoren afgelopen is.

  Reageer
  7
  3

Praat mee: LMC presenteert nieuw instapmodel Comfort

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht