ACSI FreeLife

Menu

LMC en T.E.C. fuseren

De fabrikanten van LMC en T.E.C. gaan binnenkort samen verder als één onderneming. In mei zullen de twee bedrijven hun werkzaamheden voortzetten onder de bedrijfsnaam LMC; met één naam en één adres.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
3
3
ReactiesPraat mee

LMC (Lord Münsterland Caravan) bouwt al 20 jaar caravans voor T.E.C. (Thrun Eicker Caravan) en ook de administratie is sinds 18 jaar ondergebracht bij het eerstgenoemde bedrijf. In al die jaren zijn beide bedrijven steeds meer naar elkaar toegegroeid.

LMC en T.E.C. en de veranderingen

Behalve de naamswijziging, zullen T.E.C. klanten weinig merken van deze fusie, belooft de onderneming. Service, onderhoud, garantie en de levering van onderdelen werden al langer door LMC geregeld.

De campers en caravans uit het T.E.C.- programma zullen worden opgenomen in het assortiment van Lord Münsterland Caravan. In de zomer van 2013 zal T.E.C. stoppen met het produceren van nieuwe voertuigen onder die naam.

Praat mee

 1. BG

  Geachte Mevr / meneer,
  Ik heb voornemens een tec 410 travelbird te kopen kunt u mij vertellen wat het gewicht mag zijn voor de stapelbedden in de 410 travelbird ?
  Ik hoor graag van u .
  Met vriendelijke groet,
  Ben Geven .

  Reageer
  0
  0
 2. Mo
  M de geus-oldenburger

  Hoi, wij hebben een tec caravan gekocht van 1996 hebben jullie 2 stickers voor en achter ongeveer 30 cm laat het evenweten dan komen wij ze halen groetjes martha

  Reageer
  0
  0
 3. CH
  CLAES HENDRIK

  Waar kan ik wisselstukken bekomen voor een LMC 540E bouwjaar 2001. het betreff hoekbumper rechts met gat voor zwengel .

  Reageer
  0
  0

Praat mee: LMC en T.E.C. fuseren

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation