ACSI FreeLife

Menu

‘Live’ meekijken in je caravan

Is de bagage niet verschoven? Staan de fietsen nog recht? Met de Car-Net-Cam-Connect-app van Volkswagen kun je de caravan van binnen in de gaten houden tijdens het rijden. Tenminste als je een Volkswagen als trekauto hebt.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer

Je kunt op het beeldscherm van je infotainmentsysteem ‘live’ meekijken en checken of alles in orde is achter in je caravan. Het systeem werkt samen met GoPro. Dus als je een Volkswagen rijdt en toch een GoPro-camera meeneemt op vakantie, dan kun je die GoPro camera meteen gebruiken.

Veiligheid

Wellicht vraag jij je als automobilist af of je met deze autotelevisie niet te veel wordt afgeleid. Daar hebben ze bij Volkswagen ook over nagedacht. De software stuurt uit veiligheidsoogpunt elke vijf seconden een stilstaand beeld. Live videobeelden zijn alleen te zien als de auto stilstaat of zachter rijdt dan vijf kilometer per uur.

Cam-Connect werkt heel eenvoudig.  Plaats de GoPro-camera op de gewenste plek, download de app, verbind de telefoon via usb met het infotainmentsysteem en je hebt beeld. De app is beschikbaar voor Composition Media, Discover Media en Discover Pro, de meest recente infotainmentsystemen van Volkswagen.

Praat mee

Praat mee: 'Live' meekijken in je caravan

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation