ACSI FreeLife

Menu

Lidl geeft caravans weg

De supermarktketen Lidl heeft als speciale actie voor zijn klanten: besteed € 25 aan boodschappen en win een caravan. Klanten maken kans op een van de twee weg te geven Eriba-caravans – met elk een waarde van meer dan € 20.000 per stuk.

Auteur
Minke Veldhoen
Datum

Tot en met 2 juni kunnen klanten de code van hun kassabon op de website van de discounter invullen om kans te maken. Klanten kunnen zo vaak mee doen als ze willen. Deze ‘win een caravan’-actie werd vorig jaar ook gehouden. Eerder werden er tien vaatwassers onder de klanten verloot.

Win een Eriba Nova Light

De te winnen caravans zijn de nieuwe Eriba Nova Light 380 en Nova Light 425. Deze serie, waarmee wordt ingespeeld op een lager gewicht en die bestaat uit vier indelingsvarianten, is sinds februari 2013 op de markt. Veel trekauto’s uit het zogenaamde VW Golf-segment kunnen de Eriba Nova Light-caravan trekken omdat de ledige gewichten lager zijn waardoor er bijvoorbeeld toegestane maximale gewichten van 1200 en 1300 kilogram mogelijk worden.

Het lagere gewicht wordt gehaald omdat de caravan smaller is. Het chassis van de caravan is verlaagd zodat er wel een standaard stahoogte is. Door de lichtgewichte manier van bouwen kan ook gewicht worden bespaard bij het fabriceren van de houten meubels.