ACSI FreeLife

Menu

Kort maar prachtig: Silver Mini

De Silver Mini is de eerste Silver-caravan met hefdak die een prijskaartje rond de tien mille heeft: om precies te zijn € 10.995. Hij is bovendien praktisch ingericht.

Auteur
Charlotte Kipp
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Silver Hubdachwohnwagen

De Silver Mini is zo kort dat er in de zijwanden geen plek was voor een deur. Voorin neemt de zitbank die plek in, die kan worden omgebouwd tot een 1,90 x 1,40 meter groot bed. Achterin bevinden zich de keuken en kledingkast. En dus plaatste het Franse merk de deur in de achterwand, ook meteen groot genoeg voor bagage.

Specificaties van de Silver Mini

Inclusief dissel is de 562 kilogram lichte Mini 3,95 meter kort, de opbouw zelf mee 2,90 meter. De binnenbreedte is net iets meer dan 1,90 meter. Met ingeklapt dak is de Mini twee meter hoog, waardoor hij gewoon in de garage past. Als je grote en vooral zware stukken bagage wil meenemen, is het raadzaam het maximaal toelaatbaar gewicht van 740 kilogram te verhogen tot 900 of zelfs 1000 kilogram (tegen meerprijs).

Kenmerken

Kenmerkend voor Silver is naast het hefdak de polyester beplating. Tot het standaardpakket behoren een 70 liter-koelkast, tv-voorbereiding en een 20 liter-jerrycan voor schoon water. Tegen meerprijs kun je ook opteren voor een 40 liter-tank. Eveneens optioneel: antislingerkoppeling, aluminium velgen, serviceluik en reservewiel.

© 2013 MPS