ACSI FreeLife

Menu

Hobby Caravan Club bestaat 15 jaar

De Hobby Caravan Club (HCC) bestaat dit jaar vijftien jaar en vierde dit derde lustrum afgelopen mei op camping Het Liederholt op de Veluwe.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Het jubileumweekend werd geopend door de voorzitter waarna er met een glas champagne op de toekomst geklonken werd. Het weekend was verder gevuld met een speurtocht, een barbecue, een bezoek aan de Apenheul, een tiental oud-Hollandse Spelen en een groots diner met Dixielandorkest. Ook kregen de leden technische uitleg inclusief een demonstratie over caravanbelading en de gevolgen van het verkeerd beladen.

Hobby Caravan Club: voor caravanliefhebbers!

Eind 1997 richten een aantal caravanliefhebbers met een Hobby-caravan de  Hobby Caravan Club op, afgekort HCC.  Deze niet al te grote landelijke club van Hobby-caravanbezitters houdt jaarlijks vier weekenden en één buitenlandse reis. De weekenden zijn iedere keer in een andere provincie zodat het hele land aan de orde komt en worden georganiseerd door leden uit de betreffende provincie.

Ook komt het clubblad van de Hobby Caravan Club vier keer per jaar uit. Maar liefst vijftien koppels van het allereerste begin zijn nog lid.

Meer informatie over de jubilerende Hobby Caravan Club is hier te vinden.

Praat mee

Praat mee: Hobby Caravan Club bestaat 15 jaar

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation