ACSI FreeLife

Menu

Het alternatief voor thuiswerken, huur een Kip caravan als kantoor

Het Nederlandse Kip Caravans biedt mensen, die thuis weinig ruimte hebben of zich storen aan een videovergadering van de huisgenoot, een alternatief voor het thuiswerken. De modellen Shelter, Kompakt en Vision zijn nu als kantoor aan huis of mobiel kantoor te huur. ACSI FreeLife is razend benieuwd naar jouw coronaproof kantoorplek. Daarom willen we graag weten hoe jouw kampeeralternatief voor het thuiswerken eruit ziet.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Kip Shelter kantoor thuiswerken

Het idee van Kip Caravans ontstond toen aan het eind van het campingseizoen de huurcaravans terugkwamen. Tegelijkertijd moesten de werknemers van Kip zoveel mogelijk thuiswerken door de verscherping van de coronaregels. Inmiddels hebben vier medewerkers een Kip-caravan op de oprit staan.

‘In de avond eet ik gezellig bij mijn moeder thuis’

Zo ook Rutger Fransen, die na een wereldreis bij zijn moeder introk en een baan kreeg bij het Hoogeveense bedrijf. Vanuit zijn caravan werkt hij als ontwerper mee aan allerlei innovaties van toekomstige uitvoeringen. “Het werkt perfect”, zegt Rutger. “Zo zitten we overdag niet op elkaars lip en ‘s avonds eet ik gezellig bij mijn moeder thuis.”

Deel jouw coronaproof kantoorplek

Gebruik jij je eigen kampeermiddel als kantoor aan huis of mobiel kantoor? De redactie van ACSI FreeLife is razend benieuwd naar jouw kampeerkantoorplek. Stuur ons een mail (redactie@acsifreelife.nl) met een korte beschrijving over jouw werkplek op wielen plus een bijpassende foto en wie weet zie jij jouw bijdrage terug in de nieuwe editie van ACSI FreeLife magazine.

Praat mee

Praat mee: Het alternatief voor thuiswerken, huur een Kip caravan als kantoor

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht