ACSI FreeLife

Menu

Drie compacte caravan occasions

Bigger is better? Zeker niet voor iedereen! Voor kamperende stellen die veel rondtrekken, wint een compacte caravan het van de grote jongens. ACSI FreeLife zet in het april/mei nummer drie compacte occasions op een rij.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
Compacte occasions e1396602864439

Stel je voor: je rijdt met een caravan van acht meter lang en tweeënhalve meter breed achter je auto door een Italiaans stadje Het is zomer en de temperatuur loopt behoorlijk op. In een pittoresk zijstraatje zie je een ijssalon waar je wel een verfrissing zou willen halen. Maar dan komt de uitdaging. Zie die bocht maar eens te maken met het kolos achter je auto. Past de caravan überhaupt wel door het smalle straatje?

Occasions

Conclusie: voor sommige kampeerdertypes is een grote caravan niet de beste reisgenoot. Wanneer je met z’n tweeën reist en veel vrijheid wil hebben, is een compacte caravan aan te bevelen. Je kan zo eenvoudig van camping naar camping rijden, zonder het gevoel dat de caravan een last is. In de showroom deze keer daarom drie compacte tweepersoonscaravans voor vrije kampeerders. Maak in het april/mei nummer van ACSI FreeLife magazine kennis met de Eriba Touring Triton 430, de Fendt Saphir 470 TF en de Bürstner Belcanto 460 TS.

Eriba Touring

Zo vertellen Richard en Hélène Catoire uit Hoofddorp dat het liefde op het eerste gezicht was toen zij de Eriba Touring voor het eerst zagen. “Als mensen binnen komen kijken,verbazen ze zich erover dat de caravan zo compleet is. Alles zit erop en eraan.”

Fendt Saphir

Frans en Alice van Berkel uit Rutten kunnen geen nadelen bedenken van de Fendt Saphir 470 TF die ze kochten in 2007. “De indeling van de Fendt Saphir 470 TF sprak ons aan omdat we met met deze caravan onze fietsen kunnen meenemen op de dissel. Tot nu toe bevalt de Fendt ontzettend goed.”

Bürstner Belcanto

“Zelfs in 2014 oogt de caravan nog eigentijds”, zeggen Hans en Jozefina Voskamp uit Olst over hun Bürstner Belcanto 460 TS die ze kochten in 2006. “Hoewel we meerdere maanden per jaar op pad zijn, is er nog nooit iets kapot gegaan.”

Zoek jouw occasion

Meer ervaringen van de kampeerders en technische details vind je in het april/mei nummer van ACSI FreeLife magazine. Zoek je een ander soort occasion? Hier vind je gemakkelijk jouw Bovag occasion!

bestel magazine

 

 

Praat mee

Praat mee: Drie compacte caravan occasions

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht