ACSI FreeLife

Menu

Dit is-ie dan, de Cybertruck Landtraveler caravan

Voor wie op zoek is naar een niet-alledaagse lichte caravan die bekijks trekt, is de Cybertruck Landtraveler een interessante optie. Deze nieuwe vijf meter lange caravan van de Russische fabrikant Landtraveler weegt slechts 490 kilogram.

Auteur
Charlotte Kipp
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Landtraveler Cybertruck

De hoekige caravan is volledig gebaseerd op de Tesla-pick-up Cybertruck, die vanaf eind 2021 van de band zal rollen.

Bed

Dankzij royale panoramadakramen ben je binnenin verzekerd van voldoende lichtinval. Led-lichtstrips zorgen langs de dakranden voor de extra sfeer. De zitgroep is rond en bevindt zich achterin. Het tafelblad kan je laten zakken en gebruiken als slaapoppervlak van 200 bij 140 centimeter.

Zonnepanelen

In het zitgedeelte vind je vier stopcontacten. Naast een 100 liter watertank zijn er ook twee 100 ampère accu’s, een omvormer voor de twee 100 watt zonnepanelen op het dak en een omvormer aanwezig.

Afscheiding zit- en slaapgedeelte

Het zit- en slaapgedeelte zijn door middel van een rolgordijn af te scheiden van het midden van de caravan. Dit zorgt enerzijds voor privacy, bijvoorbeeld bij het gebruik van het toilet, en voorkomt anderzijds opspattend water bij het douchen.

Keuken en badkamer in één

In het midden van de caravan is een douchebak van 100 bij 100 centimeter geïnstalleerd. Het douchegordijn wordt met magnetische knoppen aan het plafond van de caravan bevestigd. De uittrekbare wastafelkraan doet ook dienst als douchekop.

Cybertruck LandtravelerSchuif de vloermat weg en de douchebak van 1 bij 1 meter komt in zicht.

Prijs

De Cybertruck Landtraveler met aluminium composiet panelen die gebouwd is op een Al-Ko-chassis moet zo’n € 17.000 gaan kosten. Het is nog wel wachten op een Nederlandse dealer die de Cybertruck-caravan in zijn showroom gaat zetten.

Technische gegevens:

Landtraveler Cybertuck
Gewicht: 490 kilogram
Afmeting (lengte / breedte / hoogte): 505 x 204 x 200 centimeter
Afmetingen bed: 200 x 140 centimeter, noodbed: 140 x 70 centimeter
Elektra: 2 x 100 ampère accu’s, 2 x 100 watt zonnepanelen
Schoonwatertank: 100 liter

Bron: MPS, Tekst: Gesa Marx

Praat mee

  1. AB

    Ziet er heel stoer uit, maar lees helaas niets over een voortent. Aan de zijde van de deur lijkt me dat ook praktisch onmogelijk gezien de vorm van de caravan en de deur. Leuk ding om mee te trekken, maar om enkele weken op een camping te staan zonder voortent ongeschikt.

    Reageer
    0
    0

Praat mee: Dit is-ie dan, de Cybertruck Landtraveler caravan

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht