ACSI FreeLife

Menu

Dethleffs Summer Edition

Hoewel het nog winter is, verspreidt Dethleffs al een zomerbriesje met de Summer Edition Caravans. Caravanners kunnen alvast warm lopen voor drie nieuwe indelingen. De Summer Edition Caravans zijn volgens de fabrikant ideale reisbegeleiders en door de prijs perfecte instapmodellen voor gezinnen en stellen van jong tot oud.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
dethleffssummer

Licht en vriendelijk: Dethleffs Summer

De caravans worden aangeboden met een optioneel Summer Edition Pakket ter waarde van € 1199. Dit pakket bestaat onder andere uit een polyester dak, warmwater boiler van Truma, Mini-Heki en reservewielhouder. Het interieur past met een licht, vriendelijk houtdecor helemaal bij deze zomer. Met een keuze uit zes verschillende kleuren stof kan de zitgroep helemaal naar eigen smaak worden bekleed. De rugkussens zijn door klittenband makkelijk te bevestigen.

De Dethleffs Summer Edition 430 RQ heeft een ideale indeling voor jonge stellen. Voorin bevindt zich een grote rondzitgroep, de toiletruimte en de keuken zijn in het midden geplaatst en achterin bevindt zich het overdwars geplaatste tweepersoonsbed. De zitgroep kan tot extra bed worden omgebouwd.

Gezinscaravan

De Dethleffs Summer Edition 500 SFK is een gezinscaravan met voorin het ouderbed in de lengte geplaatst naast een open toiletruimte met separaat toilet. De zijzitgroep en de keuken bevinden zich in het midden van de caravan. De kinderen kunnen zich vermaken in de twee grote etagebedden waar ook volwassenen gemakkelijk kunnen slapen.

De laatste in de serie is de Dethleffs Summer 510 RE. Een caravan voor liefhebbers van enkele bedden. Deze bevinden zich achterin. Een schuifdeur biedt ruimteverdeling. Voorin bevindt zich een rondzitgroep die tot tweepersoonsbed kan worden omgebouwd. De toiletruimte en de keuken zitten in het midden.

Kijk voor meer informatie op Dethleffs.nl.

 

Praat mee

Praat mee: Dethleffs Summer Edition

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht