ACSI FreeLife

Menu

Caravanmerk WILK gaat met pensioen

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
2
2
ReactiesPraat mee

Na meer dan 60 jaar neemt Knaus Tabbert afscheid van het caravanmerk WILK. Kampeerders met een WILK-caravan hoeven zich geen zorgen te maken over service en onderhoud.

De productie van WILK-voertuigen wordt waarschijnlijk deze zomer beëindigd.

Service en garantie

Voor bezitters van een WILK-caravan levert dit geen problemen op. De service en garantie op de caravans blijven doorlopen via de Knaus Tabbert-dealers. Als je nieuwe onderdelen of accessoires nodig hebt, kun je gewoon terecht bij je eigen caravandealer, of bij een van de andere Knaus Tabbert-dealers. Ook de waterdichtgarantie blijft ongewijzigd, waarbij wel de verplichting blijft bestaan om de jaarlijkse waterdichtheidcontrole te laten doen. Wil je nog een WILK-caravan aanschaffen? Er zijn er nog voldoende op voorraad.

Moeilijke en emotionele beslissing

Het beëindigen van de productie van WILK-voertuigen was geen gemakkelijke beslissing voor Knaus Tabbert. ‘Deze moeilijke en emotionele beslissing is genomen na zorgvuldige overwegingen en discussies over de voor- en nadelen’, aldus Wolfgang Speck, Algemeen Directeur. Het bedrijf heeft het afgelopen jaar een aantal keuzes gemaakt om in te springen op de veranderende markt voor caravans en campers. Hierdoor staat het bedrijf er begin 2014 weer goed voor.

Heb je een WILK-caravan? Hier vind je de antwoorden op veelgestelde vragen.

Praat mee

 1. J
  J.C.Roesink

  Mi jn wilk stern 530 bouwjaar 2001, heeft 2 barstjes in het raam boven de disselbak. Is dit raam nog te leveren, en wat gaat dat kosten? Ivm verzekering.

  Reageer
  0
  0
 2. KK
  Kees J. Kant

  Inmiddels hebben wij onze derde Wilk in bezit en vinden het zeer spijtig dat de stijl van Wilk nu verloren gaat, deze had IETS in vergelijking met de vele opklaar gelijkende merken.
  Maar aangezien Tabbert een imago verjonging en nodig had, heeft men Wilk laten varen naar mijn idee, jammer!

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Caravanmerk WILK gaat met pensioen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation