ACSI FreeLife

Menu

Allegra 420: compacte Caravelair caravan

Het gaat Caravelair voor de wind en dat willen ze graag zo houden. Het Franse caravanmerk komt dit voorjaar met een nieuw compact model op de markt, de Allegra met een binnenlengte van 4,2 meter.

Auteur
Sander Cox
Datum
2
2
ReactiesPraat mee
Caravelair Allegra 420 Interieur
Caravelair Allegra 420 Exterieur achterzijde

Een jaar geleden introduceerde Caravelair ook al een compacte caravan, de Antares Style 420. De Allegra is de luxere versie van deze Antares serie. De Allegra heeft standaard een 150 liter koelkast. Daarnaast is het nieuwe model van Caravalair voorzien van Heki 2 dakluik, aluminium velgen, hordeur, disselafdekkap, ringverwarming en luxe bekleding.

Indeling

Dan de indeling van de compacte Allegra. In de voorzijde vind je het tweepersoons lengtebed (200 bij 140 centimeter) met daarnaast de toiletruimte. De U-vormige zitgroep bevindt zich aan de achterzijde. Een strakke keuken en een ladekoelkast maken het geheel af.

Gewicht Allegra

De Allegra was in januari voor het eerst te zien op de Caravana. Het nieuwe model van Caravelair is in Nederland vanaf eind februari te koop vanaf € 18.450. Het maximaal toelaatbare gewicht is met 1.300 kilogram (inclusief 270 kg laadvermogen) aan de lage kant. Caravalair verkocht in 2016 255 nieuwe caravans. Dat is bijna 60 procent meer dan het jaar daarvoor.

Praat mee

 1. EL
  Ellen Van Leeuwen

  Heeft er nog iemand een losse bumper van dit model voor ons.
  Wij hebben namelijk schade aan de bumper maar onze dealer heeft nog steeds niet de bestelde bumper binnen

  Reageer
  0
  0
 2. RB
  Roland van Berne

  Geweldige compacte caravan. De 150 liter compressorkoelkast is super. Een koelkast die doet wat hij moet doen en dat is koelen!
  Waarom? kijk op you tube; “caravan Koelkast”

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Allegra 420: compacte Caravelair caravan

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation