ACSI FreeLife

Menu

Adria presenteert nieuwe generatie Altea

De Adria Altea is al jaren een van de meest populaire caravans. voor het nieuwe modeljaar 2023 is de Altea flink onder handen genomen. ACSI FreeLife geeft je alvast een inkijkje.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Caravans_nieuws 2023_Adria Altea_interieurCaravans_nieuws 2023_Adria Altea_interieur
Caravans_nieuws 2023_Adria Altea

Nadat de Alpina en Adora al eerder door Adria in een nieuw jasje waren gestoken, was het nu de beurt aan de Altea. Kernwoorden bij de restyle waren ‘meer comfort’, ‘meer bergruimte’ en ‘meer gebruiksgemak’.

Negen indelingen

Maar dat alles gaat samen met een afname van het gewicht. Dat is gelukt door onder andere de constructie van het meubilair te optimaliseren en door het gebruik van innovatieve materialen in de carrosserie. De nieuwe Altea zal beschikbaar zijn in negen indelingen, met bedden in alle denkbare formaten, elk met een ruime keus aan stoffen en bekledingen.

Caravans_nieuws 2023_Adria Altea_gatenkaaschassisHet Al-Ko Vario X ‘gatenkaaschassis’ is net zo stevig als
een traditioneel onderstel maar wél 27 kilo lichter.

Special caravannieuws

Voor modeljaar 2023 zijn er uiteraard nog heel wat meer nieuwtjes. Benieuwd wat voor nieuwe modellen en primeurs je kan verwachten in de showrooms en op de beursvloeren? In ACSI FreeLife 6-2022 die 9 augustus uitkomt en vanaf 11 augustus in de boekhandel ligt, vind je in de special caravannieuws alvast een papieren showroom van de 2023-modellen.

Praat mee

Praat mee: Adria presenteert nieuwe generatie Altea

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht