ACSI FreeLife

Menu

Dethleffs

Dethleffs

Caravan, kampeerauto, – onderweg zijn en je toch thuis voelen heeft vele namen. Een kampeervakantie voor het hele gezin heet reeds 80 jaar simpelweg Dethleffs!
Lees verder

Zomervakantie, winterkamperen, in de bergen of aan zee, in de stad of de hele wereld rond? Waar je reis ook gaat: de caravans en kampeerauto’s van Dethleffs staan voor de hoogste kwaliteit, eerste klas afwerking, individuele uitrusting en in ieder geval voor meer veiligheid en plezier. Daarvoor garanderen wij voor en na aanschaf een goede service bij de dealer in de buurt en natuurlijk bij Dethleffs.

Wist je dat de caravan in de Duitse Allgäu uitgedacht is? Gelegen in de pittoreske uitlopers van de Alpen, tussen de bergen en de Bodensee, bouwde Arist Dethleffs in 1931 de eerste “woonauto”  van Duitland voor zijn familie. Tot aan de dag van vandaag wordt ieder voertuig in Isny in de Allgäu geproduceerd.

Voor de nieuwste modellen gaat u naar de website van Dethleffs: www.dethleffs.nl

 1. Dethleffs Summer Edition

  Hoewel het nog winter is, verspreidt Dethleffs al een zomerbriesje met de Summer Edition Caravans. Caravanners kunnen alvast warm lopen...

 2. Dethleffs Aero Style 460 V

  In de wintereditie van ACSI FreeLife magazine onderwerpen we de Dethleffs Aero Style aan een uitvoerige test. Is deze caravan daadwerkelijk...

Praat mee

 1. JB
  Jan van Bijsterveldt

  welke fietsendrager past er op een dethlefs 460?

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Dethleffs

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation