ACSI FreeLife

Menu

Knaus Tabbert hervat de productie in Duitsland

Ook de Duitse caravan- en camperfabrikant Knaus Tabbert is getroffen door de coronamaatregelen. Noodgedwongen moest de productie van nieuwe Knaus Tabbert voertuigen in de fabrieken in Jandelsbrunn en Mottgers worden stilgelegd. Maandag 4 mei is na een aantal weken de productie in Jandelsbrunn weer hervat en komende maandag rollen ook weer caravans in Mottgers van de band.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Reopening Jandelsbrunn

Algemeen directeur van Knaus Tabbert Gerd Adamietzki is blij met deze stap: “Dit is een goede stap in de richting van het normale. Die voor ons alleen mogelijk is omdat belangrijke leveranciers uit de regio ook hun productie hebben kunnen opstarten.”

Voorzorgsmaatregelen

“Daarnaast hebben we diverse voorzorgsmaatregelen getroffen om de gezondheid van onze medewerkers te beschermen. Knaus Tabbert observeert en evalueert afgelopen en huidige ontwikkelingen heel nauwkeurig om zo de dagelijkse werkroutine zo veilig mogelijk te maken voor onze medewerkers. Speciale veiligheids- en hygiëne concepten zijn geïmplementeerd. Naast deze maatregelen wordt de lichaamstemperatuur bij de ingang gemeten en is het verplicht om binnen het bedrijf mondkapjes te dragen. Op alle relevante plekken hebben we desinfectiestations neergezet. Pauzes vinden plaats in shifts, zodat er zo weinig mogelijk collega’s tegelijkertijd in de kantine zijn en er genoeg afstand gehouden kan worden.”

Bereikbaar voor klanten

Gerd vervolgt: “Dankzij flexibele werktijden en de verdeling tussen thuis en op kantoor werken van sommige afdelingen, konden we zelfs tijdens de sluiting bereikbaar blijven voor de klanten van Knaus Tabbert.”

Veel mensen aan het werk

Op de hoofdlocatie in het Zuid-Beierse Jandelsbrunn alleen werken al 1.500 mensen. In de Tabbert fabriek in Mottgers nog eens 400. De meerderheid van Tsjechische medewerkers die in de fabrieken werken kunnen ook weer aan de slag dankzij versoepelde maatregelen voor zakelijk reizigers.

Tabbert in ACSI FreeLife 4-2020

In het nieuwste ACSI FreeLife magazine dat volgende week verschijnt, lees je een uitgebreide proftest van de Tabbert Puccini 550 E. De Tabbert Puccini maakt indruk met zijn uiterlijk en sfeerbepalende lichtelementen. Maar ook de prijs dwingt respect af. Is deze Tabbert-caravan dat ook waard? Je leest het in deze proftest.

bestel magazine

Praat mee

 1. W.
  W.v.d .woude

  Kan ik ook onderdelen bestellen van een caravan tabbert 2003 comtessa 560dv

  Reageer
  0
  1

Praat mee: Knaus Tabbert hervat de productie in Duitsland

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht