ACSI FreeLife

Menu

Achteruitrijden met een caravan

Achteruitrijden met een caravan kan een stressvolle beproeving zijn. Helemaal op een smalle dam midden in zee. Waarbij ook nog eens haast geboden is omdat het opkomende tij anders de weg overspoelt.

Auteur
Sander Cox
Datum
7
7
ReactiesPraat mee
Achteruitrijden met een caravan_DISCOVERY TOWING

Een auto met achteruitrijhulp waarbij je de combinatie volautomatisch achteruit kunt laten rijden, biedt dan uitkomst. Zo ook bij de Britse acteur en komiek Jack Whitehall die samen met zijn vader onderweg is in een Land Rover Discovery en een zeven meter lange Airstream-caravan aan de haak.

Achteruitrijden over 300 meter lange dam

Nadat zijn vader eerst de 300 meter lange dam naar de iconische vuurtoren van La Corbière in Jersey was opgereden, vroeg hij doodleuk: “Rijd jij ‘m even achteruit?” Bekijk de video hierboven in de tweede slide.

Praat mee

 1. AV
  Aijse de Vries

  Fantastisch. Is dat systeem te koop is dat alleen voor de Landrovers?

  Reageer
  0
  2
 2. M

  Werkt het….. net als filmpje…doet het ook niet.

  Reageer
  1
  0
 3. Jh

  Ik kan hem wel zien druk op het rechter pijtje onder de foto

  Reageer
  0
  0
  1. Inderdaad, via het rechterpijltje onder de foto van de auto-caravancombinatie klik je door naar de video die je vervolgens in datzelfde scherm kan bekijken.

   Reageer
   0
   0
 4. Jh

  Ik kan hem wel zien druk op het linker pijtje onder de foto

  Reageer
  0
  0
 5. AR

  Ik heb al vele malen geprobeerd om de video te bekijken, zowel op de app als op internet van de auto met caravan maar het lukt niet. Ik ben abonnee.

  Reageer
  0
  0
 6. H

  Jammer dat ik de video niet kan bekijken op mij tablet. Ik word telkens weer doorverwezen nasr dezelfde pagina. Niets te zien ??

  Reageer
  2
  0

Praat mee: Achteruitrijden met een caravan

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht