ACSI FreeLife

Menu

Proftest: Hymer Exsis t 588

De Hymer Exsis camper komt nu ook als halfintegraal op de markt. Wordt dat net als de integraalversie een bestseller? Je leest er alles over in de ACSI FreeLife Proftest in het december/januari nummer.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Signalement

Merk
Hymer
Model
Exsis t 588
Onderstel
Fiat Ducato
Banden
215/70 R15 C
Testjaar
2013
Gewicht
Toelaatbaar totaalgewicht 3500 kg, aanhangergewicht geremd/ongeremd 2000/750 kg
Basisprijs
66950

Hooggespannen verwachtingen

Hier alvast een voorproefje van de test. De Hymer Exsis-familie heeft gezinsuitbreiding gekregen. Ditmaal is het geen nieuw integraalmodel, maar een halfintegraal. Hymer biedt keuze uit drie versies met opbouwlengten van 5,95 tot 7,15 meter, variërend in prijs van € 61.795 tot € 68.995.

Door het wegvallen van de Hymer Vans op basis van de Ford Transit geldt de t 588 nu als volumemodel in het instapsegment. De verwachtingen van deze nieuwkomer zijn hooggespannen bij Hymer.

Hymer Exsis t 588; complete standaarduitrusting

Om de succeskansen van de Hymer Exsis t te verhogen, baseert Hymer de constructie en standaarduitrusting van de halfintegraal in grote mate op de Exsis i, die zich immers al heeft bewezen. Zo heeft de nieuwe halfintegraal ook een rotvrije polyester bodem, een verwarmde dubbele bodem en een overvloedige standaarduitrusting.

De vraag is natuurlijk of een concept dat voor het ene type camper werkt ook wezenlijk zal bijdragen aan het succes van een ander type, dat zal de tijd moeten leren. Al geeft de ACSI FreeLife Proftest natuurlijk ook al een goede indicatie voor het potentiële succes. Lees meer in het december/januari nummer van ACSI FreeLife.

bestel magazine

 

Praat mee

Praat mee: Proftest: Hymer Exsis t 588

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation