ACSI FreeLife

Menu

Knaus Sun TI 700 LEG

Stelt u hoge eisen aan uw camper? Dan is de Knaus Sun TI 700 LEG een uitstekende keuze! Antraciet-metallic gespoten stuurcabine, dubbele bodem, zijramen en uitzetraam in het dak, noem maar op. De bergruimte achterin is groot. De 7,47 meter lange halfintegraal met toelaatbaar totaalgewicht van 3.850 kilo (C-rijbewijs noodzakelijk!) is gebouwd op het chassis van een Fiat Ducato. Basisprijs € 67.399 en prijs getest model € 89.339.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
Foto Knaus Sun Ti 700

Signalement

Merk
Knaus
Model
Sun TI 700 LEG
Onderstel
Fiat Ducato
Banden
Wielbasis: 403 cm
Gewicht
Toegestaan totaalgewicht: 3.850 kg
Basisprijs
67399

Kwaliteit

Binnen valt het oog direct op het grote, verlichte panoramadakluik. De tafel kan naar links en rechts schuiven en is te verhogen. Voor gezellige televisieavondjes is een uitklapbare flatscreen-tv gemonteerd met digitale satellietontvanger. Het meubilair in dit Knaus-voertuig is mooi, dankzij de stevige constructie, kwaliteitshang- en sluitwerk en de fraai vormgegeven kastdeuren. In de slaapkamer bevinden zich twee bedden van zo’n 2 meter lang en 87 centimeter breed met goede matrassen.

Comfort

Het verbruik van 12 liter diesel per 100 kilometer (1 op 8,5) bij de zwaarste motor is nog heel redelijk, temeer omdat een deel van onze route door de bergen ging. De dubbele bodem,
de goede winteruitrusting, de royale indeling, het stevige meubilair en de uitgekiende details maken van de Knaus Sun TI 700 LEG een comfortabele kampeerauto.

Camperliefhebbers kiezen voor ACSI FreeLife magazine, het nieuwste kampeertijdschrift boordevol tips, testen en weetjes! Bestel hier ACSI FreeLife magazine met de volledige testuitslag!

Praat mee

Praat mee: Knaus Sun TI 700 LEG

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht