ACSI FreeLife

Menu

Getest: LMC Breezer Lift 737 G Blackline

De LMC Breezer Lift 737 G is een flinke halfintegraal waar je veel kanten mee op kunt. Zo neem je dankzij het extra hefbed makkelijk je (klein)kinderen een weekendje mee, zonder in te leveren op ruimte.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
LMC Breezer

Signalement

Merk
LMC
Model
Breezer Lift 737 G Blackline
Onderstel
Fiat Ducato 35 met laagraam chassis
Banden
4035 mm
Testjaar
2016
Gewicht
3.500 kg

ACSI FreeLife test de forse jongen (modeljaar 2016) in het Brabantse Chaam.

Overzicht

Ik (Katinka) schrik me een hoedje als ik in Sassenberg het parkeerterrein van de LMC-fabriek oprijd. “Moet ik met die joekel op pad?”, vraag ik me angstig af. Als ik vervolgens van medewerker Armin Scholz de sleutels krijg, wordt mijn vermoeden bevestigd. Maar zodra ik plaatsneem achter het stuur van de Fiat Ducato, die als onderstel voor de Breezer Lift is gebruikt, valt alle spanning weer van me af. De buitenspiegels geven een goed overzicht op het formaat van het 7,36 meter tellende voertuig en daarnaast is er een achteruitrijcamera.

Op de camping

Die komt bijzonder goed van pas als ik een paar uur later een plekje uitzoek op de camping. Ik zie precies hoe ver ik ben verwijderd van de bomen en na een paar steken is het klusje geklaard. Zo, die staat! Een mooie plek, maar handig is een tweede. Ik had me niet gerealiseerd dat voor het richten van de schotel die mooie bomen een grote belemmering zijn. Gelukkig kom ik niet kamperen om televisie te kijken, maar om mijn verjaardag te vieren met familie. De televisie kan uit blijven staan.

Veelzijdig

De LMC Breezer Lift 737 G is een veelzijdige halfintegraal waar je prima met vier personen en een flinke hoeveelheid bagage mee op pad kunt. Reis je met z’n tweeën dan heb je een royaal woonhuis tot je beschikking waarbij de slaapkamer door een vaste deur volledig is af te sluiten van het leefgedeelte. De deur kun je daarnaast gebruiken om alleen het toilet af te sluiten. Toilet en douche zijn van elkaar gescheiden.

Twee enkele bedden maken het in en uit bed stappen zonder je slaapgenoot te storen gemakkelijk. Het is aan te raden om twee aparte dekens voor de bedden te gebruiken, want ons dekbed was niet toereikend voor de royale slaapruimte (220 x 207 cm).

Wil je weten hoe het feestje op de camping verder verloopt? In ACSI FreeLife 7-2016 lees je meer over de LMC Breezer Lift 737 G Blackline. Bestel hem hier!

Praat mee

Praat mee: Getest: LMC Breezer Lift 737 G Blackline

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht