ACSI FreeLife

Menu

Getest: Profila T 695 EB

Je hebt campers die iedereen bij ons op de redactie wel mee zou willen nemen, zoals de Eura Mobil Profila T 695 EB Mondial, die we een poosje voor een test bij ons kantoor hadden staan. Het was zelfs bijna vechten wie ‘m mee op vakantie mocht nemen.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
Eura Mobil Profila T 695 EB Mondial

Signalement

Merk
Eura Mobil
Model
Profila T 695 EB Mondial
Onderstel
Fiat Ducato
Testjaar
2016
Gewicht
Max. toelaatbaar totaalgewicht 3500 kg
Basisprijs
€ 76.950

Telkens als we een populaire caravan of camper voor een test bij ons kantoor parkeren, zien we begerige blikken van collega’s. Zo ook bij de Eura Mobil Profila T 695 EB. Deze halfintegraal is rijk uitgerust en heeft alles in huis voor een zorgeloze vakantie.

Profila T op reis

Wij namen de Profila T mee op reis door Duitsland, Oostenrijk, Italië, België en Luxemburg. We reden door de Alpen, over snelwegen en dwars door drukke steden als Stuttgart en München. Een rondje dat erg populair is onder stellen buiten het hoogseizoen. Stellen zijn ook de beoogde doelgroep van Eura Mobil. Niet voor niets heeft de 6,99 meter lange Profila op het vertrouwde Fiat Ducato-chassis een klassieke indeling, met twee bedden in de lengterichting achterin.

Profila T in 2017

Die bedden kunnen overigens niet met een tussenstuk tot een reuzenbed omgevormd worden. Slechts een klein matrasje verbindt de bedden in het midden met elkaar, voor stellen die dicht tegen elkaar in de dwarsrichting willen slapen. Eentje moet dan wel genoegen nemen met een krappe plek onder het bovenkastje. Daaraan zijn ook de leeslampjes bevestigd. Veel plaats blijft er dan niet over. Maar er is goed nieuws: vanaf de 2017-modellen kunnen de twee enkele bedden omgebouwd worden tot een groot bed. Jens Heinrichs, die de marketing bij Eura Mobil verzorgt, heeft het ons plechtig beloofd.

Onder de bedden bevindt zich een enorme, van twee zijden toegankelijke garage. Je kunt er je ski’s of snowboard in kwijt, maar net zo goed verdwijnen mountainbikes of een complete set campingmeubels in de ruimte.

Profila T in ACSI FreeLife

Nieuwsgierig naar de overige prestaties van deze allemansvriend? In ACSI FreeLife 8-2016 lees je er veel meer over.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Getest: Profila T 695 EB

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation