ACSI FreeLife

Menu

Dethleffs Globebus T4

De Dethleffs Globebus T4 is slechts 2,15 meter breed en 6,71 meter lang. Dankzij deze smalle opbouw kun je met deze camper tijdens je vakantie probleemloos gezellige kleine stadjes met kleine straatjes bezoeken.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Signalement

Merk
Dethleffs
Model
Globebus T4
Onderstel
Fiat Ducato
Testjaar
2013
Gewicht
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg, max. toegestane aanhangermassa 2000 kg
Basisprijs
62690

Of de halfintegraal ook van binnen geschikt is voor een fijne vakantie, onderzoeken de experts in het april/mei-nummer van ACSI FreeLife magazine.

Indeling Dethleffs Globebus

Achterin heeft de Globebus T4 twee in de lengte geplaatste eenpersoonsbedden van 70 en 80 centimeter breed. Ze kunnen heel eenvoudig tot een kingsize bed van 210 bij 195 centimeter worden omgetoverd. Onder de bedden bevindt zich een garage. In het midden van de camper bevindt zich de toiletruimte met wasbak, cassettetoilet en sanitairkast. Ertegenover is de keuken, met drie pitten, rvs gootsteen, besteklade, 100 liter-koelkast en bovenkastjes. De zithoek biedt met de bank en draaibare voorstoelen plaats aan maximaal vijf personen.

Genoeg ruimte?

De Dethleffs Globebus is dus van alle gemakken voorzien, maar wat betekent dat voor het gevoel van ruimte in deze compacte camper? Biedt de keuken wel voldoende werkruimte? Zijn er genoeg kastjes voor de bagage? Is het gangpad wel breed genoeg om comfortabel te kunnen kamperen? Antwoorden hierop en alle technische gegevens vind je in het ACSI FreeLife magazine van april/mei.

Praat mee

Praat mee: Dethleffs Globebus T4

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation