ACSI FreeLife

Menu

Carado T 448

De fabrikant waarvan de producten als scherp geprijsd en toch goed afgewerkt bekendstaan, heeft een halfintegraal camper met hefbed op de markt gebracht, de Carado T 448. Voor ACSI FreeLife magazine testte een vierkoppig gezin de Carado T 448 tijdens een reis van ruim drieduizend kilometer.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
caradot448

Signalement

Merk
Carado
Model
T 448
Onderstel
Fiat Ducato
Testjaar
2012
Gewicht
Max. toelaatbare totale massa 3495 kg
Basisprijs
50725

Carado T 448: een rondje door de camper

Naast het hefbed, dat zich boven de dinette bevindt en genoeg ruimte biedt aan twee personen, zijn er nog twee eenpersoonsbedden langs de zijwanden. Daaronder is een garage met genoeg ruimte voor vier fietsen, de barbecue en andere vakantiespullen.

In de zithoek staat een tafel van 66 bij 103 centimeter, die met een verlengstuk nog eens twintig centimeter kan groeien. Een bank dwars op de rijrichting en een bank in de lengterichting vormen het vaste zitmeubilair. De beide stoelen van de stuurcabine, met draaibare consoles, completeren het rondje door de Carado T 448.

Leeftest

Verder, zo oordeelde ons testgezin, bevat de Carado T 448 een praktische keuken en een prima douche.
Maar het speciale aan de Carado T 448 is natuurlijk het hefbed. Is dat praktisch, als het overdag opgeklapt en ’s nachts neergelaten is? Is het goed en handig gemonteerd, is het stevig en ruim genoeg?

Lees erover in de leeftest van de Carado T 448 in de herfstuitgave van ACSI FreeLife magazine.

De herfstuitgave van ACSI FreeLife magazine kunt u hier bestellen.

Praat mee

Praat mee: Carado T 448

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht