ACSI FreeLife

Menu

Carado T 334; een allroundtalent

Voor een instapprijs biedt Carado met de halfintegraal T 334 een camper aan met een klassiek dwars geplaatst bed aan de achterkant. De ruime douche en toiletruimte, die ook als kleedruimte dienst doet, staat centraal.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

Signalement

Merk
Carado
Model
T 334
Onderstel
Fiat Ducato, Fiat verlaagd chassis, 2,3 liter, 96 kW (130 pk), zesversnellingsbak, voorwielaandrijving
Testjaar
2015
Gewicht
3495 kg
Basisprijs
51099

Een besluit nemen is niet altijd gemakkelijk. Vooral als dit betekent dat je ergens op moet bezuinigen. Eenpersoonsbedden in de lengte, ruime douche en toiletruimte of een compacte totaal lengte: wat is belangrijker? Carado heeft het besluit genomen: de ruime toiletruimte en douche krijgt voorrang bij de T 334. Lees de uitvoerige leeftest in ACSI FreeLife Magazine 3-2015.

Lastige beslissing

Bezuinigen? Als het al zichtbaar is, dan bij het aangebrachte dwarsgeplaatste bed aan de achterkant. Of dit in de smaak valt is iets persoonlijks. Maar: hierdoor is het mogelijk om de totale lengte van de camper onder de zeven meter te houden. De basisprijs voor de T 334 is € 51.099.

Overtuigend ritje

Tijdens de rit overtuigt de Carado. Klapperen of knarsen van het meubilair en windgeruis bij de mini-Heki’s blijven binnen de perken. Het testmodel is met een 2,3 liter motor met 130 pk goed voorzien, minder vermogen is ook niet gewenst. Kortom, de T 334 maakt een goede indruk. Goed afgewerkt en prima gemotoriseerd is het in de halfintegraal gewoon goed toeven tijdens de rit en op de camping.

Veel opslagcapaciteit

Ook het interieur biedt veel opslagcapaciteit. Behalve de vijf kastjes boven de zitgroep, keuken en bed aan de achterzijde, gebruiken de Carado-ontwerpers bijna elke beschikbare ruimte om nog meer kastjes te maken: onder de in de lengterichting geplaatste bank en koelkast, in de vloer voor de douche en in het opstapje voor het bed aan de achterzijde.

Aan het hoofd- en voeteneinde van het bed aan de achterzijde zijn bovendien open opbergplanken aangebracht. Helaas zijn die niet stevig en daarom niet geschikt voor zware voorwerpen. Carado maakt veel gebruik van energiebesparende ledverlichting, zelfs in de achtergarage. Alleen voor de buitenverlichting wordt nog gebruik gemaakt van een gloeilamp.

bestel magazine

Praat mee

  1. LB

    Voor dezelfde camper is de basisprijs in Duitsland € 40.499. Er is een compleet uitgerust model voor € 48.550. De Nederlandse staat steelt dmv de bpm €10500. Lang leve de EU.

    Reageer
    3
    0

Praat mee: Carado T 334; een allroundtalent

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation