ACSI FreeLife

Menu

Bürstner Elegance i 890 G

Op vakantie, maar met de luxe van thuis: in de grote integraal is het alsof u thuis bent, zelfs in de winter. Ook buiten smaakt de lunch uitstekend, want dankzij het hoge front zit u lekker uit de wind. ‘Belevenis’ zou een betere naam zijn geweest voor deze integraal. ‘Elegance’ schrijft Bürstner in een langgerekt logo aan de achterkant. En als dit woord achterop staat, dan zou het aan de binnenkant ook elegantie moeten bieden. Nou, dat klopt! De vormgeving van het model i 890 G is chic en mooi aan de binnen- en buitenkant.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
burstnerelegance

Signalement

Merk
Bürstner
Model
Elegance i 890 G
Onderstel
Fiat Ducato
Banden
Wielbasis: 460 cm
Gewicht
Toegestaan totaalgewicht: 5.000 kg
Basisprijs
115100

Koningsklasse

De Elegance is de koningsklasse van het merk uit het Duitse Kehl. De van achteren naar voren doorlopende design striping benadrukt dit gevoel. De striping volgt dezelfde lijnen als de A-stijlen aan beide kanten van de motorkap en de enorm grote voorruit. Ondanks zijn imposante afmetingen (lxbxh) 9 m x 2,30 m x 2,85 m, maakt de camper geen logge indruk. De optische indruk van de tandemasser werkt positief door dankzij de 4,60 m grote wielbasis. Let ook eens op de dubbele as aan de achterkant. Hieraan is het hoge totaalgewicht van maar liefst vijf ton, duidelijk zichtbaar.

Majestueus slapen

De Bürstner Elegance i 890 G mag tot 885 kg laden. Dat is voldoende voor vier personen en hiervoor is de integraal ontworpen en goedgekeurd. Dit is met name te zien aan de vier slaapplaatsen, maar ook aan de twee driepuntsgordels bij de voorstoelen en in de zitgroep. Deze Bürstner is voorzien van twee maal twee majestueuze slaapplaatsen: aan de achterkant is een queensize-bed geplaatst en boven de voorstoelen bevindt zich het elektrisch te bedienen hefbed. Dankzij de elektrische bediening is deze eenvoudig te bedienen. De bedden hebben een lattenbodem met daarop het matras, wat uitermate comfortabel is.

Bestel hier ACSI FreeLife magazine met de volledige testuitslag!

Praat mee

Praat mee: Bürstner Elegance i 890 G

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht