ACSI FreeLife

Menu

Think out of the Ququq-Box

Wil jij jouw bestelbusje ombouwen tot camper, maar ben je niet zo handig? Met de Ququq-Box bouw je gemakkelijk een bestelbus of –wagen om tot een echte camper.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
2
2
ReactiesPraat mee
Ququq1

Een weekendje weg, overnachting na een feestje of een lange kampeervakantie: waar je de box ook voor wil gebruiken, je bouwt eenvoudig je busje om tot camper. Ququq belooft bovendien dat dit slechts één minuut duurt.

Hoe werkt het?

Dankzij twee inklapbare handgrepen aan de zijkant kan de Box door twee personen in de bestelbus worden getild. Het werkt eenvoudig: achterklep open, Box erin, achterklep dicht en klaar! Met de Campingbox heb je een bed, kookplaat, spoelbak en watertank.

Met z'n tweeën draag je de Ququx-Box in het busje
Met z’n tweeën draag je de Ququx-Box in het busje

Er zijn twee modellen van de box: de KombiBox of de BusBox. In de binnenkant vind je een complete campingkeuken. Als de Box in de bestebus geplaatst is, hoef je alleen de achterklep te openen om te zien wat er in zit.

Links de schuiflade om te koken. Hierin zit een tweepits kooktoestel op gasbusjes met opbergruimte voor levensmiddelen. Rechts vind je twee 10-liter watertanks en twee spoelbakken. In het middenstuk de bagage en twee inklapbare campingstoelen. Verder is het geopende achterdeksel van de Ququq-Box geschikt als tafel, werkblad of om gewoon iets op te leggen.

Bed

Het bed ligt boven op de Box. Klap de achterbank in en vouw vervolgens het driedelige en tien centimeter dikke koudschuimmatras naar voren open over de neergeklapte achterbank. Bij de kleinere KombiBox wordt het bed aan de voorkant met lussen in de gordelhouders gehaakt.

In de Box vind je een bed, kookplaat, spoelbak en watertank
In de Box vind je een bed, kookplaat, spoelbak en watertank

De kleinere CombiBox weegt ongeveer 65 kilogram en de BusBox weegt bijna 80 kilogram. Beide modellen kunnen in een groot aantal bestelbussen worden gebruikt. Zo past de KombiBox in zeventien verschillende bestelwagens (bijvoorbeeld de Citroën Berlingo, Mercedes-Benz Citan of Volkswagen Caddy). De BusBox is geschikt voor 35 bestelbussen en transporters (bijvoorbeeld Ford Transit, Peugeot Expert of de Volkswagen Transporter).

De Ququq-Box kost € 2.190 voor de KombiBox en voor de BusBox betaal je € 2.790. Meer informatie vind je op Minicamper.nl.

Praat mee

 1. CG
  Craig Godfrey

  Hi is the bus box shipped direct? Please rezpond in english thank you

  Reageer
  0
  0
 2. LB

  Can you send details in English. And if you ship to U.K. And price.
  Thanks

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Think out of the Ququq-Box

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht