ACSI FreeLife

Menu

Primeur: Roller Team Triaca

Vandaag al de camper van morgen kopen? De Roller Team Triaca 232 TL geeft een kijkje in de toekomst. Het prototype van de Triaca was twee jaar geleden een ware beursklapper. Roller Team laat het model nu ook echt los op de wereld.

Auteur
Charlotte Kipp
Datum
ReactiesReageer
Roller Team Triaca 232 TL

Om de prijs binnen de perken te houden, zien we niet ieder kenmerk terug in het productiemodel. Het luxe hefdak bijvoorbeeld – dat het mogelijk maakte om gelijktijdig gebruik te maken van de zitgroep en het hefbed – is vervangen door een degelijk tweepersoonshefbed.

Hygiënisch

Wel zien we overal een nieuw soort kunststof met antibacterieel oppervlak, vooral in de toiletruimte en keuken. Dit type kunststof maakt het mogelijk om met ronde vormen te werken, heeft weinig onderhoud nodig en is heel hygiënisch.

Ruimtegevoel

Het grootse ruimtegevoel van het Triaca-prototype is eveneens intact gebleven. Ondanks de lengte van nog geen zes meter kunnen het leefgedeelte en de keuken zich meten met een grote camper. Links staan bijvoorbeeld een grote kast en een compressiekoelkast van 165 liter. Er is zelfs plek voor een flinke televisie. Achterin bevindt zich de sanitaire ruimte met gescheiden douchecabine. In een handomdraai kan de zitgroep worden omgetoverd tot twee extra zitplaatsen met gordels, of tot een extra tweepersoonsbed.

Dubbele bodem

De ongebruikelijke hoogte van de compacte Italiaanse camper komt door de dubbele bodem. Deze herbergt meerdere opbergvakken en de technische installaties. De techniek is gekoppeld via het Bus-systeem en kan met je smartphone worden bediend.

Prijs

Importeur Caravan & Camper Center heeft de Roller Team Triaca nog niet op voorraad maar het Italiaanse model is al wel leverbaar. De Triaca is in Nederland verkrijgbaar vanaf € 68.500 (inclusief BTW en BPM). “Omdat dit model dermate afwijkt van andere campers, hebben we de Triaca nog niet opgenomen in ons programma”, laat Jurgen Janssens van Caravan & Camper Center in een reactie weten. “We wachten nog een seizoen af voordat we de Triaca eventueel opnemen in ons programma.”

Bron: MPS, Tekst: Jürgen Bartosch, foto’s: Bernd Thissen

Praat mee

Praat mee: Primeur: Roller Team Triaca

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht