ACSI FreeLife

Menu

Nieuwe modellen Challenger campers

De Challenger campers zijn binnenkort op meer plaatsen in Nederland verkrijgbaar. Trigano BV is namelijk aangesteld als nieuwe importeur van de campers. Aan het bedrijf de taak om het dealernetwerk uit te breiden. De eerste dealer die is aangesteld is Frans Stokman BV uit Heerhugowaard. Tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs presenteert Trigano de nieuwe modellen voor 2013.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
2
2
ReactiesPraat mee
challenger

Challenger campers: Van Vany buscamper tot Sirius Integraalcamper

Challenger campers biedt vijf series, van de Vany buscamper tot en met de nieuwe Sirius Integraalcamper. De Sirius komt in drie indelingen op de markt. Een indeling met een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed, één met twee enkele bedden en een wagen met een eilandbed achterin. De uitrusting is afgestemd op het niveau wat men verwacht van een camper als deze.

‘De Vany biedt met zeven indelingen een compacte reisgenoot die door de afmetingen makkelijk de besturen is, en toch alle comfort biedt van een grotere camper’, zo meldt de importeur. ‘De Genesis heeft voor het komende seizoen een nieuw kleurenschema in het interieur, waardoor de wagen, mede door het hout, een veel chiquere uitstraling gekregen heeft. Nieuw in het programma zijn de Genesis 68, 69 en 69EB.’

Nieuwe Challenger campers

De Genesis 68 is een halfintegraal camper, net onder de zeven meter, en biedt een voorzit met aan de achterzijde twee enkele bedden. De Genesis 69 biedt aan de achterzijde een eilandbed en de EB versie van de wagen heeft boven de voorzit een hefbed, zodat hier niet elke avond de bedden opgemaakt hoeven te worden.

Een klasse boven de Genesis bevinden zich de Mageo en Prium, waarbij uitrusting en comfort de uitgangspunten zijn. ‘In de Prium vindt men naast luxe interieurs met eilandkeuken zelfs de mogelijkheid om buiten te koken met het easy chef kookstel. Uiteraard is hier het Sun Roof boven de cabine standaard.’

Naast Challenger campers importeert het bedrijf ook Caravelair en Sterckeman caravans. Op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs, die van 19 tot en met 23 oktober gehouden wordt, kunt u zelf rondkijken in de nieuwe modellen. Om alvast een indruk te krijgen van wat u kunt verwachten kunt u kijken op Challenger.tm.fr.

Praat mee

 1. D

  Hallo allen
  Ik ben op zoek naar de calaloguswaarde van mijn camper. Prium xl uit 2013
  Kunt u mij helpen

  Reageer
  0
  0
 2. JV
  Jos Vonk

  geachte heer/mevr.

  Ben op zoek naar een elektrisch schema van een, Schellinger mageo 118 bouwjaar
  2010.
  en dan wel voor het woon gedeelte met name.
  hoop van u te horen,
  groet, Jos Vonk

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Nieuwe modellen Challenger campers

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht