ACSI FreeLife

Menu

Metamorfose Campercontact

De website Campercontact.nl van de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) heeft een metamorfose ondergaan. Daarnaast is het gebruikersgemak verbeterd en bevat de website nieuwe functionaliteiten.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
3
3
ReactiesPraat mee
NKC e1401971253159

De vernieuwde website staat sinds 12 maart online.

Verbeterd zoekmenu

De website Campercontact.nl heeft niet alleen een nieuwe opmaak gekregen maar is ook gemakkelijker in gebruik geworden. Je kunt in één oogopslag via de kaart je favoriete locaties, beoordelingen, routes en wijzigingen zien. Ook kun je eenvoudig via de website een route plannen. Daarnaast is het nu ook mogelijk om per land camperlocaties op het navigatiesysteem te installeren.

Ook het zoekmenu is verbeterd. Als er in de opgegeven plaats geen locatie bekend is, dan worden bij de zoekresultaten nu ook alternatieve camperlocaties in de buurt van een plaats getoond.

Heb je even geen inspiratie voor een geschikte plek? Zoek dan via de diverse inspirerende themapagina´s en laat je inspireren.

Beveiligd inlogsysteem

De nieuwe site heeft een nieuw beveiligd inlogsysteem. Als je al een account bij Campercontact.nl hebt, moet je een nieuw wachtwoord opgeven. De gebruikersnaam blijft ongewijzigd en alle gebruikersdata blijven behouden. Op de website Campercontact.nl staan bijna 18.000 camperlocaties in heel Europa, bijeengebracht door camperaars voor camperaars.

De camperplaatsen zijn ook samen met de door ACSI geïnspecteerde campings die deelnemen aan het ACSI CampingCard programma gebundeld in de ACSI CampingCard & Camperplaatsen-gids. In de gids staan 11.900 verblijfslocaties. De gids is voortgekomen uit een samenwerking tussen NKC en ACSI. Je koopt hem hier.

Praat mee

 1. t

  het is en blijft kut met campercontact

  Reageer
  0
  0
 2. H

  Sinds wanneer is CAMPERCONTACT vernieuwd? Via de PC (2 afzonderlijke) is het nu bagger namelijk. Na het klikken op het kaartdeel in de overzichtskaart zie je daarna geen enkele kaart meer. Dit is zo niet te doen. We zien graag dat dit wordt gerepareerd.

  Reageer
  0
  0
 3. MN
  M.C. van Noort

  In Maassluis komen er 8 plaatsen bij, wanneer is een vraagteken. Als de 3 plaatsen bezet zijn dan is er plaats op het parkeerplaat bij het veer ,daar zijn 8 plaatsen geplant en word U niet weggestuurd. N 51 59. 881, E 4 15.019 zijn de coördinaten voor U tomtom en kot daar po de goede plaats aan. Maassluis is een leuke plaats en in de omgeving is veel te beleven op de fiets of wandelen dus kom allen naar Maassluis , hoe meer hoe groter de druk op de gemeente word om er een grotete service plaats te maken.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Metamorfose Campercontact

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht