ACSI FreeLife

Menu

Knaus BoxStar Road 540 Kampeerauto van het jaar

De buscamper BoxStar Road 540 van Knaus is verkozen tot NKC Kampeerauto van het jaar 2014. Dat is vrijdag 17 januari bekendgemaakt op de Vakantiebeurs in Utrecht.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

Compact en hoogwaardig

Met een nipte meerderheid aan stemmen koos het publiek op de Vakantiebeurs voor de BoxStar Road 540. Na de voorrondes op Kampeerauto.nl was het lange tijd spannend welke camper met de eer van 2014 zou gaan strijken. Het publiek dat tijdens de Vakantiebeurs de categoriewinnaars bekeek, was vooral erg te spreken over de grote hoeveelheid camper die je krijgt binnen de compacte maten van een bus. De BoxStar biedt voldoende leefruimte voor twee personen en is gemakkelijk te besturen omdat hij niet zo groot is. De NKC-vakjury prees de BoxStar vooral om zijn compacte buitenmaten en de hoogwaardige afwerking in het interieur.

Nominaties

Afgelopen september ging de voorverkiezing van start op de Caravan Salon in Düsseldorf. Daar beoordeelden NKC-camperspecialisten de nieuwe modellen van 2014. Op basis van de beoordelingen werden de twaalf meest innovatieve modellen genomineerd. Hierop konden bezoekers van www.kampeerauto.nl in de maand oktober stemmen. De LMC Liberty Breezer A 714 G, Knaus BoxStar Road 540, Bürstner Nexxo t 685 “fifty-five” en Niesmann+Bischoff Arto 76 E kwamen als beste uit de bus in respectievelijk de categorieën alkoof, buscamper, halfintegraal en integraal.

De vier categoriewinnaars stonden gepresenteerd op de Vakantiebeurs. Afgelopen dagen konden bezoekers van de beurs hun stem uitbrengen op hun favoriete camper. Deze stemmen, in combinatie met de beoordelingen van de camperspecialisten en de stemmen op www.kampeerauto.nl, hebben de winnaar bepaald.

Praat mee

 1. T
  Th.Henskens

  het geheel bevalt mij wel, blijf daarom ook Free Live houden
  Het camper gedeelte is goed beschreven , en heeft mijn aandacht , aangezien ik al
  30 jaar in een kamper mijn vrije uurtjes doorbreng,
  Ga zo door groetjes Theo.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Knaus BoxStar Road 540 Kampeerauto van het jaar

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation