ACSI FreeLife

Menu

Een camper van 40 kilo

Mads Johansen uit Denemarken heeft een fietscamper (!) ontworpen die je veel vakantieplezier kan bezorgen op meerdaagse fietskampeertochten. Mits je fit genoeg bent, natuurlijk.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
7
7
ReactiesPraat mee
1427147031

De Wide Path Camper heeft ruimte voor vier volwassenen om in te ‘relaxen en te dineren’, aldus de website, al klinkt dat wel erg optimistisch.

Camper achter de fiets

De zithoek is om te bouwen tot bed dat plaats biedt voor twee volwassenen en een kind. Achter een fiets heeft de camper een opvallend bescheiden vorm. Eenmaal geparkeerd klapt de achterzijde van camper uit waardoor hij in inhoud verdubbelt.

De camper biedt 300 liter bergruimte, weegt onbeladen 40 kilo en biedt standaard een klaptafel en zitjes die zijn om te bouwen tot bed. Er hangen gordijntjes voor de ramen, voor de nodige privacy tijdens je kampeeravonturen.

Keuken

Een kleine buitenkeuken met brander, potten, pannen, een fluitketel servies en bestek zijn beschikbaar voor een meerprijs van 150 euro. Voor 100 euro krijg je er twee lichtgewicht stoelen en een tafeltje bij, het Lux pakket biedt tegen meerprijs een comfortabeler matras en het wordt pas echt interessant met het Solar pakket.

Dit pakket biedt een 12 volt zonne-energiesysteem met een flexibele 10W zonnecel met een 10 Ah lichtgewicht accu. Genoeg voor power aan vier USB-poorten, een 12 volt stroombron, een voltmeter en ledverlichting in de camper. Dit pakket kost een extra € 600 bovenop de vaste prijs van € 2000.

Fietsvouwwagen

Het zou je kunnen verrassen, maar Mads Johansen is niet de eerste met dit idee. De Kamp-Rite Midget Bushtrekka – een soort fietsvouwwagentje – is al eventjes op de markt. Dit kleinood is voor omgerekend zo’n 900 euro van jou. Benodigdheden? Een stevige fiets, reislust en drie longen.

Praat mee

 1. HZ
  Heidy van Zanten

  Waar kan ik die fiets caravan kopen

  Reageer
  1
  0
  1. M

   in denemarken / heb er zelf een gekocht en is uitgeleverd op 14 april 2020

   Reageer
   7
   0
   1. A

    Ik zou ook graag gaan kijken in Denemarken. Hebben ze op voorraad? Zou het anders mogelijk zijn die van jou te zien een keer? Om te weten hoe groot en of het werkt voor mij?

    Reageer
    0
    0
   2. e

    Dag Maarten,

    Waaw, proficiat, wat zijn je eerste bevindingen van deze camper, is hij echt zo zwaar dat je een elektrische fiets nodig hebt of kan je het met een gewone fiets ook? Hartelijk dank voor je reactie en geniet er 200 procent van!!

    Reageer
    0
    0
 2. EB
  Etienne Briet

  Weet iemand of deze fiets camper/caravan in Nederland te koop is en zo ja waar

  Reageer
  2
  0
 3. C

  Waar kan deze gekocht worden ? Grote interesse.
  In Nederland of Belgie graag

  Alvast bedankt

  Reageer
  3
  0
 4. RW
  Roger Wauters

  Een camper? Duidelijk niet, maar een “sleurhut” in de letterlijke betekenis van het woord. Goed voor jonge naturisten zonder bagage.
  Als inspecteur de ACSI-spullen meenemen zal ook niet lukken. Dat ding zakt zo in mekaar.

  Reageer
  0
  8

Praat mee: Een camper van 40 kilo

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht