ACSI FreeLife

Menu

Nieuw van LMC: LMC Cruiser

Caravan en camperfabrikant LMC uit het Duitse Sassenberg maakte vandaag haar nieuwe modelgamma voor kampeerseizoen 2020/2021 bekend. Eén van de grootste highlights uit het gamma is de compleet nieuwe serie onder de naam LMC Cruiser T. Een compacte camper waarbij de focus ligt op design en functionaliteit. Volgens de makers is het een camper die ideaal is voor mensen die graag van plek naar plek reizen, oftewel cruisen.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
2
2
ReactiesPraat mee
3 LMC Cruiser Van 646 G

De nieuwe serie van LMC, LMC Cruiser, heeft het typische sportief en dynamische buitendesign van LMC. Opvallend is het hefdak, dat als optie is bij te bestellen. Met het hefdak opengeklapt ontstaat een slaapplaats voor twee personen van 2.30 bij 1.30 meter. Een hefdak hebben we nog niet eerder gezien bij een camper van deze grootte. Standaard telt de serie drie slaapplaatsen.

LMC Cruiser indelingen

De LMC Cruiser T is er in 2 indelingen: de T732 G en de T662 G. Beide voertuigen zijn 2.32 breed en verschillen in lengte. De T662 G meet 6,99 meter en de T732 G 7,55 meter. Waar het ene model een ruime toiletruimte heeft met aparte douche en toilet heeft de andere een variabele badkamer. Daarnaast is er ook de Cruiser V646 G. Een van-variant die slechts 2,22 meter breed is en 6,76 meter lang. Bedoeld voor actieve kampeerders die niet willen inleveren op comfort, maar wel mobiel en flexibel willen zijn.

Slimme details LMC Cruiser

Het interieur bevat enkele slimme details. Zoals elastieken in de aflegvlakken boven het bed, die spullen tijdens de rit op hun plek kunnen houden. Ook is er kastruimte onder het bed. Aan de linkerkant een hanggedeelte dat je zowel via het kastdeurtje als door de lattenbodem omhoog te klappen kunt bereiken. Onder de lattenbodem zit slim een roede geplaatst waar je kleding aan op kunt hangen. Als je de lattenbodem omhoog klapt, beweegt de kleding mee en hangt die handig voor het grijpen. Aan de rechterkant vind je onder het bed twee lades, handig voor sokken en ondergoed.

Prijzen LMC Cruiser

De vanafprijs voor de Cruiser in België bedraagt naar verwachting circa € 58.500. Voor Nederland kun je mogelijk gaan Cruisen vanaf circa € 70.990. De eerste Cruisers zijn naar verwachting dit najaar in oktober bij de LMC dealer te bewonderen.

Praat mee

 1. T

  Hoe staat het met de caravans van LMC voor 2021.
  Ook vernomen dat het chassis in eigen firma geproduceerd gaat worden, is dat ook voor de caravans

  Reageer
  0
  0
 2. WB
  Wim Benard

  Wij hebben met belangstelling gekeken naar deze voor aankondiging van weer een LMC product!
  Hebben al meerdere jaren een LMC caravan gebruikt als goed en degelijk vakantie materiaal
  Worden graag op de hoogte gehouden wat er eventueel mogelijk zou kunnen zijn?

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Nieuw van LMC: LMC Cruiser

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht