ACSI FreeLife

Menu

Ford Kuga

De aantrekkelijk vormgegeven Ford Kuga, een praktische SUV uit de Ford-fabriek in Saarlouis, wordt in het april/mei-nummer van ACSI FreeLife magazine onder de loep genomen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
42

Signalement

Merk
Ford
Model
Kuga
Testjaar
2013
Gewicht
Leeggewicht 1655 kg, toegelaten aanhangergewicht geremd 2000 kg, ongeremd 750 kg
Basisprijs
32465

De trekauto komt goed uit de test. Noch in de garage, noch op de weg met en zonder caravan aan de haak kwam er ook maar een mankement aan het licht. Probleemloos legt de Ford Kuga kilometer na kilometer af. Zonder aanhanger is de vering bijna zo comfortabel als in een gewone personenauto maar met een aanhanger op een slecht wegdek kan de Ford Kuga makkelijk gaan bokken.

Bagageruimte

De voorstoelen en achterbank worden daarentegen als comfortabel ervaren. De standaard kofferruimte van 410 liter is helaas niet echt groot: 410 liter. Heeft de Ford Kuga dan wel genoeg bergruimte op reis? De achterklep open je naar keuze volledig óf alleen het bovenste deel waar het venster in zit. Maar is de tweedelige achterklep wel praktisch?

Meer info over de Ford Kuga is te vinden in de trekautotest in ACSI FreeLife van april/mei. Deze test bevat ook alle technische specificaties over de Ford Kuga.

Praat mee

Praat mee: Ford Kuga

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht