ACSI FreeLife

Menu

Dacia Jogger is voortaan om te bouwen tot camperbus

Voor wie zijn auto eenvoudig om wil bouwen tot camperbusje heeft Dacia de Sleep Pack op de markt gezet. De Sleep Pack is een handig kampeeralternatief voor degenen die op zoek zijn naar een flexibele en comfortabele slaapruimte. Het eenvoudige slaappakket dat geschikt is voor alle uitvoeringen van de Jogger laat zich in de kofferbak en over de achterbank schuiven.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Dacia Jogger_Sleep Pack
Dacia Jogger Sleep Pack_met tent

De Sleep Pack bestaat uit een houten frame, een matras van 190 bij 130 centimeter en zwarte blinderingen voor alle ramen. Het is ook uitneembaar en weegt nog geen 50 kilogram, waardoor het gemakkelijk te installeren en te verwijderen is.

Hoe gebruik je de Sleep Pack?

Voordat je het kampeerpakket kunt gebruiken, verwijder je eerst de twee uitneembare stoelen op de derde zitrij van de zevenzitsvariant. Is het weer tijd om verder te reizen, dan ruim je het kampeerpakket eenvoudig op en plaats je ‘m opgeruimd en wel onder je hoedenplank. Het bedsysteem is schuifbaar en biedt minimaal 60 centimeter hoofdruimte wanneer het bed is opgebouwd. Andere onderdelen van de Sleep Pack zijn verduisterende rolgordijnen voor alle ruiten voor controle over licht en privacy.

Prijs en verkrijgbaarheid

In combinatie met een passende tent heb je voor enkele duizenden euro’s extra een pakket waarmee je je Dacia Jogger kunt ombouwen tot camperbus. Voor de Sleep Pack betaal je bij aanschaf van een nieuwe Jogger € 1.499. Tel je dit op bij de basisprijs van een Jogger dan heb je tussen de 25 en 30 mille een campertje.

Hoe doet de Dacia Jogger het als trekauto?

Toevallig genoeg stond de Dacia Jogger al uitgebreid centraal in de meeste recente editie van ACSI FreeLife magazine. Lees hier dit artikel.

Praat mee

Praat mee: Dacia Jogger is voortaan om te bouwen tot camperbus

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht