ACSI FreeLife

Menu

Katinka Schippers

Katinka Schippers

Als redacteur van ACSI FreeLife redigeer ik de diverse tests, reisverhalen en rubrieken. Daarnaast speur ik vaak het internet af op zoek naar de leukste accessoires en meest interessante campingnieuwtjes. Ook kan ik mijn creativiteit kwijt in het bedenken van rubrieken, verhalen of de vormgeving van een pagina.

Favoriete vakantieland?

Kan ik niet zeggen, want mijn verlanglijstje van vakantielanden is nog zo lang. Tot nu toe zijn Guatemala en El Salvador mij het beste bevallen. Niet echt kampeerlanden, maar door het reizen met backpack, het avontuur en slapen in minder comfort wel vergelijkbaar met kamperen. In Europa is Duitsland een van mijn favoriete landen. Lekker romantisch langs de Moezel kamperen in Bernkastel-Kues of winkelen langs de Rijn in Keulen en vervolgens kamperen op een stadscamping aan de oever van een rivier!

Caravan, camper of tent?

Zolang als ik leef, kampeer ik al. Van vouwwagen tot koepeltentje en uiteindelijk tot camper, ik heb overal in geslapen. De camper bevalt tot nu toe het best omdat je tijdens het rijden als passagier gewoon lekker kan zitten, een spelletje kan spelen of zelfs een dutje kan doen. Daarnaast maakt het niet uit waar je staat, je hebt je spullen altijd bij de hand.

Welke kampeerdroomreis staat nog op je lijstje?

Ik ben hard aan het sparen om over een aantal jaar mijn eigen camper te kopen om daarmee een rondreis door Europa te maken. En wie weet wel een overtocht naar Amerika, zodat ik daar met de regie in eigen hand van Noord naar Zuid kan reizen. Tja, dromen, dat maakt het lezen en schrijven over vakanties en alles wat daarbij komt kijken misschien nog wel leuker dan de vakantie zelf.

Katinka Schippers
Redacteur


mail
googleplus
twitter