ACSI FreeLife

Menu

Zo werkt de ACSI Magazines-app

De ACSI Magazines-app maakt het makkelijk en prettig om digitaal de kampeermagazines van ACSI te lezen. Je kunt bladeren, inzoomen, uitzoomen en de inhoudsopgave gebruiken. Er zijn linkjes naar meer informatie (op het internet) en je kunt video’s bekijken.

Start

Zo werkt het startpagina

Na het opstarten van de app kom je op het ‘Welkom’-scherm. Hier vind je het laatste nieuws van ACSIFreeLife.nl (met een link naar de website waar het complete artikel staat) en kun je naar:

Inloggen: voor ACSI FreeLife-abonnees.
Laatste uitgave: om de meest recente uitgave te downloaden of te kopen.
Alle uitgaven: om te kijken wat we nog meer publiceren.

Uitgaven

Hier staan dus alle magazines die te lezen zijn in deze app. Je kunt ze kopen, downloaden en ook weer verwijderen. Dat laatste is belangrijk; de magazines bevatten veel informatie en nemen dan ook veel ruimte in beslag op je toestel. Je kunt een gekocht magazine (of een magazine binnen je abonnement) zo vaak downloaden en verwijderen als je wilt.

Zo werkt het overzicht

Mijn downloads (Android-apparaten)

Op deze plek staan de magazines die momenteel gedownload zijn en dus op je toestel staan. Druk op de cover en begin te lezen.

Zo werkt het download

Lezen

Heb je een magazine geopend? Rechtsboven zie je een vergrootglas. Daarmee kun je zoeken in de inhoud van het magazine. Op een Android-apparaat zie je drie streepjes ernaast; die geven meer opties om te bladeren. Bij een iOS-apparaat krijg je die opties als je met je vinger het magazine ‘omhoog’ veegt.

Pagina’s omslaan doe door te ‘vegen’ (van links naar rechts of andersom) op het scherm. Voor het inzoomen of uitzoomen gebruik je twee vingers.

Zo werkt het lezen

Zie je een linkje staan in het magazine? Druk erop en je gaat naar de betreffende pagina op het internet (als je internet hebt). Zie je een afspeelknop? Druk erop en een video begint af te spelen.

Nog vragen?

Kijk dan ook even hier. Wellicht staat het antwoord er al tussen.