ACSI FreeLife

Menu

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik de app op mijn toestel?

Klik hier voor eenvoudige handleiding in een paar stappen.

Kan ik de digitale magazines ook op mijn laptop, computer of e-reader lezen?

Nee, helaas, dat kan nog niet. De ACSI Magazines-app kan alleen gedownload worden op smartphones en tablets met Android of iOS als besturingssysteem.

Ik zie de app niet in Google Play staan. Hoe kan dat?

Er zijn in totaal meer dan 10.000 apparaten die Android als besturingssysteem hebben. De app werkt op de meeste van die apparaten, maar misschien niet op allemaal. Google controleert dit en sluit apparaten uit waar de app niet goed op werkt.

Kan ik de app op meerdere apparaten installeren en kan ik op meerdere apparaten dan de magazines lezen?

Ja, dat kan. Je kunt inloggen met je Mijn ACSI-account in de app op meerdere apparaten tegelijk.

Wat gebeurt er met de magazines die ik heb gedownload, nadat ik mijn abonnement heb opgezegd?

Als het abonnement beëindigd is, kun je niet meer inloggen met Mijn ACSI. De magazines die je al gedownload hebt zijn nog steeds in te zien, maar je kunt geen magazines meer downloaden zonder daarvoor te betalen.

Ik weet niet met welk account ik moet inloggen. Wat moet ik doen?

Je kunt inloggen met het account dat je gebruikt hebt om het abonnement te bestellen of met het account dat wij voor je hebben aangemaakt. Als je niet meer kunt achterhalen wat het account was, dan kun je contact opnemen met klantenservice via +31 (0)488 – 470430 (ma t/m vrij van 08.30-19.00, za van 9.00-16.30).

Zijn de video’s ook zonder internetverbinding te bekijken?

Ja, want de video’s worden automatisch gedownload. Dit zorgt er wel voor dat het bestand groot is. Om ruimte te besparen op je apparaat, is het verstandig om een ‘uitgave te wissen’ als je hem gelezen hebt. Je kunt hem later opnieuw downloaden als je dat zou willen.

Hoe wis ik een uitgave?

Hou je vinger op de cover van de uitgave die je wilt wissen. Je kunt nu ‘wis uitgave’ selecteren. Zolang je abonnee bent (en bent ingelogd) kun je een uitgave wissen en weer opnieuw downloaden.

Ik ben abonnee en ik ben ingelogd met mijn Mijn ACSI-account in de app. Ik zie echter geen edities staan die ik gratis kan lezen. Wat moet ik doen?

Je kunt het best contact opnemen met onze klantenservice via +31 (0)488 – 470430 (ma t/m vrij van 08.30-19.00, za van 9.00-16.30).

Heb ik een internetverbinding nodig voor de ACSI Magazines-app?

Voor het lezen van een nummer en het bekijken van de video’s of extra foto’s heb je geen internetverbinding nodig. Die heb je wel nodig als je een nummer van ACSI FreeLife magazine wilt downloaden of als je drukt op een linkje naar een website vanuit de app.

Ik ben geen abonnee. Hoe koop ik edities van ACSI FreeLife magazine in de app?

Selecteer, in de app, de uitgave die je wilt kopen. Klik vervolgens op de prijs van de uitgave. Hierna opent zowel in iOS als in Android een scherm. Volg de stappen om de betaling te voltooien. Daarna keer je terug naar het scherm ‘Mijn uitgaven’ in de app en kun je de editie downloaden. Je betaalt dus aan Apple (iOS) of Google (Android). Daarvoor heb je een Apple ID of Google-account nodig met daaraan gekoppeld een geldige betaalmethode.

Ik wil tijdens mijn vakantie een aantal nummers lezen op mijn tablet. Hoe kan ik dat het beste voorbereiden?

Download de nummers die je wilt lezen thuis, of op een andere plek waar je een goede wifi internetverbinding hebt. Ze komen dan op je tablet te staan. Zo leg je een ‘voorraadje’ aan voor je vakantie. Let op: doordat alle video’s en extra foto’s voor je gemak standaard gedownload worden, nemen de diverse edities veel ruimte in op je tablet of smartphone.